Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το νέο ραντεβού του «Χωριού Παραγωγών» με τους καταναλωτές


Ραντεβού στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου δίνουν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, παραγωγοί και καταναλωτές, για τη 13η συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών». Στη συνάντηση της Κυριακής, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν 170 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, απευθείας από 25 παραγωγούς-συνεταιρισμούς από όλη τη χώρα, χωρίς μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα
Προλαμβάνοντας την οστεοπόρωση
Διήμερο προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση πραγματοποιεί ο Δήμος Βύρωνα και ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, στις 22 και 23 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας, καθώς και ενημερωτική ομιλία με θέμα «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία». 

Διαβάστε περισσότερα
Αντιμετωπίζουμε την υπέρταση χωρίς φάρμακα!
Ένα καινοτόμο παρεμβατικό πρόγραμμα μη φαρμακευτικής αντιμετώπισης της υπέρτασης υλοποιούν η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Τομέας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βύρωνα, προσφέροντας στους δημότες τη δυνατότητα να κάνουν και δωρεάν εξετάσεις για τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης. 

Διαβάστε περισσότερα
Δωρεάν εξετάσεις αίματος για τους άπορους, άνεργους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας
Τη δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν σε εξετάσεις αίματος για χοληστερόλη, τριγλυκερίδια και αθηρωματικό δείκτη έχουν οι άνεργοι, ανασφάλιστοι και άποροι συμπολίτες μας, στο πλαίσιο της δράσης «Μια Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας», που υλοποιεί το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος μας.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας
Υπό τον τίτλο «Πάμε σαν άλλοτε» και με τη συμμετοχή πέντε χορωδιών από τους Δήμους Βύρωνα, Δάφνης – Υμηττού, Καισαριανής, Κορυδαλλού και Παπάγου – Χολαργού, πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου, το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Βύρωνα, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία».
«Αυλαία» για το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων»
Ολοκληρώθηκε το φετινό Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων», που από τις 10 Ιουνίου φιλοξένησε στη σκηνή των Θεάτρων «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού» 30 μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει ένα μοναδικό ταξίδι πολιτισμού, το οποίο επιβράβευσε με το πιο θερμό του χειροκρότημα. 
Αθλητισμός για όλους από το Δήμο Βύρωνα! Νέα προγράμματα για τη νέα περίοδο
Στον εμπλουτισμό των αθλητικών προγραμμάτων για παιδιά, με στόχο την ένταξη του αθλητισμού στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων, προχωρά ο Δήμος Βύρωνα, με τη λειτουργία δημοτικής ακαδημίας ποδοσφαίρου 5x5 αλλά και προγράμματος γνωριμίας με τα αθλήματα του στίβου. Παράλληλα, συνεχίζονται για ακόμα μία χρονιά τα προγράμματα εκμάθησης τένις και πινγκ-πονγκ, για παιδιά και ενήλικες, τα οποία κάθε χρόνο έχουν μεγάλη συμμετοχή. 
Πέντε ενισχυτικές δράσεις για γονείς και παιδιά από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς
Συνεχίζονται και φέτος οι δράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας των Παιδικών Σταθμών της πόλης μας, με στόχο την ευαισθητοποίηση και καλύτερη ενημέρωση των γονέων σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις τους με τα παιδιά και την προαγωγή της ανάπτυξής τους. Οι προγραμματισμένες δράσεις για το τρέχον σχολικό έτος περιλαμβάνουν: 1) ομαδικά προγράμματα επιμόρφωσης παιδαγωγών προσχολικής ηλικίας για την καλύτερη στήριξη των παιδιών, 2) ομάδες ψυχοεκπαίδευσης των γονέων, 3) ομιλίες από ειδικούς για θέματα που προβληματίζουν ιδιαίτερα τους γονείς, 4) ατομικά ραντεβού των γονιών με το Γραφείο Κοινωνικής Υπηρεσίας των Παιδικών Σταθμών και 5) το πρόγραμμα αναπτυξιακής αξιολόγησης των νηπίων.
© 2005-13 Δήμος Βύρωνα | www.dimosbyrona.gr
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις τής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής.
Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής
(Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή τη λίστα
παραληπτών e-mail απλά απαντήστε σε αυτό το e-mail με θέμα "Διαγραφή από το Newsletter " στην ηλεκτρονική διευθ.info@dimosbyrona.gr
Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.