Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη



Καρπενήσι, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, συζητήθηκε η προγραμματική περίοδος του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020. 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τις ώριμες μελέτες του Δήμου Καρπενησίου, αναζητώντας τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση των αντίστοιχων έργων.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με το Δήμαρχο να καλεί τον Υπουργό για ακόμη μία φορά στο Καρπενήσι, προκειμένου να δει από κοντά την πορεία των χρηματοδοτούμενων έργων.                                                                                                                                                    

Καρπενήσι, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη
Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. 
Ο Δήμαρχος επικεντρώθηκε στο έργο της Παράκαμψης Λαμίας, το οποίο και χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου. Τόνισε δε στον Υπουργό, ότι το έργο αυτό έχει τεράστια αξία για την περιοχή, την οποία θα βγάλει από την απομόνωση, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην καλύτερη σύνδεση της Ευρυτανίας με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ο κ. Μπακογιάννης, χαρακτήρισε το έργο αυτό ως τον επόμενο μεγάλο στόχο, τον οποίο οφείλουν Κεντρικό Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση να πετύχουν από κοινού, δίνοντας ώθηση και νέα πνοή στην Ευρυτανία.
                                 
Καρπενήσι, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο 

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης έγινε δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Αρχιεπίσκοπο για το έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.  
Επιπρόσθετα, ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο τρόπους συνεργασίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Εκκλησία, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα συγκυρία, η συνεργασία των δύο θεσμών είναι επιβεβλημένη.