Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

1ο Συνέδριο Νέων Ευρυτάνων από το Δήμο Καρπενησίου



Καρπενήσι, 2 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από τις 30 Αυγούστου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2013 ο Δήμος Καρπενησίου υποδέχεται νέους  απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Νέων Ευρυτάνων, που διοργανώνεται από τη Δημοτική Αρχή. Νέοι Ευρυτάνες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Καρπενήσι, να γνωριστούν μεταξύ τους, να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο καταγωγής τους και πάνω απ’ όλα να εκφράσουν τη δική τους άποψη για το πώς βλέπουν και πως θέλουν τη Ευρυτανία του αύριο.
Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Καρπενησίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Ευρυτανικούς Συλλόγους και Φορείς προκειμένου να ορίσουν εκπροσώπους , μέχρι 35 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου Καρπενησίου, στα τηλέφωνα 2237350043 και 2237350050 καθώς επίσης και στο e-mail: contact@karpenissi.gr

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου δήλωσε: «Ένας από τους βασικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής είναι η διατήρηση άρρηκτων δεσμών με τους απανταχού Ευρυτάνες και πρωτίστως με τους νέους που έλκουν την καταγωγή τους από τον τόπο μας. Πιστεύουμε βαθιά ότι υπάρχει διασκορπισμένο ανά τον κόσμο ένα σπουδαίο ανθρώπινο κεφάλαιο με ευρυτανικές ρίζες, το οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Οι νέοι άνθρωποι με ιδέες και όραμα είναι σε θέση να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας, να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να θέσουν τους προβληματισμούς τους, ανοίγοντάς μας νέους ορίζοντες και βελτιώνοντας κατά πολύ το έργο που εμείς επιτελούμε».