Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

«Οι καμπάνες κτυπούν χαρμόσυνα και τα 400 σήμαντρα» Το Υπουργείο Υγείας ξύπνησε!





Αρ. Πρωτ. Α035                              Καρπενήσι, Κυριακή 2 Ιουνίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η λυχνία για το μηχάνημα του ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Καρπενησίου από την Ιταλία έφτασε συμπατριώτες, έχοντας περάσει περίπου 2,5 μήνες από την ημέρα που είχε τεθεί το μηχάνημα εκτός λειτουργίας!


Κατόπιν άμεσης παρέμβασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας και σχετικής ερώτησης που κατατέθηκε για τον Πολιτευτή Ευρυτανίας κο Κωνσταντίνο Ι. Μπακόλα από τον Βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κο Τέρενς Νικόλαο Κουίκ στην βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και η Ευρυτανία, η λυχνία έφτασε ακόμα κι αν την σχετική ερώτηση μας με Αρ. Πρωτ. 10461 και ημερομηνία κατάθεσης 13/5/13 κατά την προσφιλή του τακτική ο κος Υπουργός, δεν έχει επίσημα απαντήσει ακόμα, φαίνεται παρ όλα αυτά πως το μήνυμα μας για μηδενική ανοχή το έλαβε ο κος Υπουργός και ασθμαίνοντας ως συνήθως πίσω από τις εξελίξεις η λυχνία έφτασε!

Αναφορικά με το δημοσίευμα στο Σταρ Λαμίας και την απάντηση του προσωρινού δκτη κου Καρατσίκη προς τον κο Κουίκ ότι «θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι ήταν μια γραφειοκρατική, απαραίτητη διαδικασία που ήθελε το χρόνο της» απαντάμε ότι αυτές οι απαντήσεις δίνονταν στην κοινή γνώμη της Ευρυτανίας πριν πολλά και αλησμόνητα χρόνια. Όχι πια!

2,5 μήνες συγκυβερνητικής γραφειοκρατίας σ ένα ορεινό Νομό για μια λυχνία, «μια λάμπα ενός ακτινολογικού», για εμάς φαντάζει πρόκληση αισχίστου είδους.

Δώστε τώρα και πάλι στην υπηρεσία του πλειστάκις ταλαιπωρημένου και εξαπατημένου Ευρυτανικού Λαού κε Καρατσίκη το επισκευασμένο ακτινολογικό μηχάνημα που τόσο ανάγκη το έχουν τακτικά και έκτακτα περιστατικά!  

Του χαιρετισμούς μας στον «ομογάλακτο» κο Υπουργό σας !

Για την συντονιστική Ευρυτανίας,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
•Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων