Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Σοβαρό Τροχαίο στον Καρβασαρά Αγράφων Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο οδηγός



Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (Τρίτη 9 Απριλίου 2013) στο χωριό Καρβασαρά του Δήμου Αγράφων. Ένας 30χρονος άνδρας, στην πορεία του από τα Άγραφα προς Κρέντη, και στο χωριό Καρβασαράς, λίγο πριν την Κωνσταντίνα, σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το λευκό αγροτικό που οδηγούσε να πέσει σε γκρεμό 70 μέτρων.

Το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Ο οδηγός σώθηκε από βέβαιο θάνατο, καθώς εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο 20 μέτρα μακριά από το σημείο. Ο νεαρός άνδρας παρέμεινε αναίσθητος με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι μέχρι την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Διερχόμενο αυτοκίνητο ειδοποίησε την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ όπου έφτασαν σχετικά γρήγορα στο σημείο, αν υπολογίσουμε ότι από το Καρπενήσι μέχρι τον Καρβασαρά χρειάζονται περίπου 2 ώρες. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, πριν σημειωθεί κάποια έκρηξη από το ντεπόζιτο και τα πράγματα γίνουν χειρότερα.
Στο σημείο κατέφτασαν η Τροχαία Ευρυτανίας η οποία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος, η Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Νατάσα Κοφίνη, καθώς και αρκετοί χωριανοί για να βοηθήσουν όπως μπορούσαν τον άτυχο οδηγό.