Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 4ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                           ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                       FAX: (210) 3707976
                                                               e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr
        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΟΙ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΑΔΙΚΟΥ, ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΥΣ ΚΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»


Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Για μία ακόμα φορά με τους κανονισμούς της Βουλής και τις συνταγματικές διαδικασίες που καθόρισαν στο παρελθόν και ισχύουν μέχρι σήμερα, οι παλαιοκομματικοί επαγγελματίες της πολιτικής, η Βουλή καλείται να ψηφίσει αύριο το Μνημόνιο 4.


Οι διαδικασίες είναι φαστ φούντ. Το Κοινοβούλιο ένα αντίγραφο χαμπουργκεράδικου. Το μπιφτέκι, οι κιμαδιασμένοι Ελληνες.

Κατά τ' άλλα η κάστα των επαγγελματιών της πολιτικής, εθίγη όταν πρόσφατα από το βήμα της Ολομέλειας είπα οτι η Βουλή ειναι για τα μπάζα και οι Bουλευτές σκέτες μαριονέτες και γλάστρες.

Αύριο το βράδυ αυτός ο επικίνδυνος θίασος της τρικομματικής συγκυβέρνησης, που τον ενώνει η διατήρηση της βουλευτικής καρέκλας, θα πει με ταχύριθμες πραξικοματικές διαδικασίες άλλο ένα ΝΑΙ, θηλιά σε εκατομμύρια Έλληνες».