Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΒΕΡΩΝΗ



Αγαπητοί συνδημότες με αφορμή το σχόλιο - ερώτηση που έγινε από γνωστή εφημερίδα σε ότι αφορά την ψήφιση των καυσίμων στο δήμο Αγράφων, απευθυνόμενο στους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, και επειδή τυγχάνει να είμαι και εγώ ένας από αυτούς θεωρώ υποχρέωση μου να σας ενημερώσω και να βάλω φρένο στη παραπληροφόρηση.

Όλο το Δ.Σ. ψήφισε καύσιμα για το δήμο και μάλιστα αρκετά ώστε να υπάρχει σωστή λειτουργία με τη μόνη διαφορά ότι ψηφίσαμε για το μήνα Φεβρουάριο, ζητώντας αμέσως στο επόμενο διάστημα να μας φέρουν αναλογιστικές μελέτες εντάλματα και τιμολόγια ,ώστε να γνωρίζουμε που δαπανήθηκαν πέρυσι 200.000 περίπου ευρώ, αφού ο δήμος επί 8 μήνες δεν είχε τα απαραίτητα καύσιμα, εξαναγκάζοντας μας να κάνουμε εράνους από τους δημότες για κίνηση των μηχανημάτων .
Ακόμη αγαπητοί συνδημότες δεν έχουμε πάρει απάντηση ούτε και αποδείξεις από τη διοικούσα αρχή ώστε να προχωρήσουμε στην ψήφιση καυσίμων .Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας διότι και για τους υπολοίπους μήνες θα ψηφίζονται αναλογικά καύσιμα για τη σωστή λειτουργία του δήμου.
Όσοι λοιπόν προσπαθούν τα δικά τους λάθη να τα φορτώσουν στους ανεξαρτήτους δημοτικούς συμβούλους κάνουν μέγα λάθος και θα επωμιστούν τις βαριές ευθύνες της αδιαφορίας που τους ανήκουν.
Πράγματι μπαίνουμε στην άνοιξη και ο προϋπολογισμός του δήμου δεν έχει έλθει για ψήφιση ως όφειλε να είναι έτοιμος το αργότερο έως 31/01/2013.Μήπως και για αυτό ευθύνονται οι ανεξάρτητοι;
Μας χαρακτηρίζουν αντάρτες και λένε πως δεν θα περνάει τίποτα στο δημοτικό συμβούλιο προτείνοντας μας όμως να ψηφίζουμε κατά συνείδηση.
Ε ναι λοιπόν, ψηφίζουμε κατά συνείδηση με ευθύνη λογική και σύνεση πάντα για το καλό του δήμου, αυτό κάναμε και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ,είτε αυτό πρόκειται για τεχνικό πρόγραμμα είτε για προϋπολογισμό είτε για οτιδήποτε άλλο, πάντα προς όφελος του δήμου και των δημοτών μας.

Ευχαριστώ
ΑΓΡΑΦΑ 26/02/2013
ΣΒΕΡΩΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
Ανεξάρτητος  δημ. σύμβουλος Δήμου Αγράφωνhttp://evrytanikospalmos.blogspot.gr