Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Σχετικά με την έκθεση των ελεγκτών της Διοικητικής Αρχής Σηράγγων (ΔΑΣ) του Υπουργείου Ανάπτυξης περί ασφαλούς η μη διέλευσης των οχημάτων από την σήραγγα Τυμφρηστού Νομού Ευρυτανίας» .


 
Αρ. Πρωτ. 23                                                 Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Αναφορικά με την απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κου Καλογιάννη Σταύρου στην ερώτηση μας «Σχετικά με την έκθεση των ελεγκτών της Διοικητικής Αρχής Σηράγγων (ΔΑΣ) του Υπουργείου Ανάπτυξης περί ασφαλούς η μη διέλευσης των οχημάτων από την σήραγγα Τυμφρηστού Νομού Ευρυτανίας» .

 


Καμία επίσημη απάντηση του αρμόδιου υπουργείου αναφορικά με τις καταγγελίες των εργαζομένων στην Σήραγγα περί της αναδοχής του έργου, όσο και της (ΔΑΣ) περί πλήθους ελλείψεων παραλείψεων βλαβών και ζητημάτων που προκύπτουν για την ασφάλεια της απαραίτητης τόσο για τον Ευρυτανικό Λαό και για τους επισκέπτες του νομού μας, «σήραγγας Τυμφρηστού» , όσο και για τους πρώην εργαζόμενους που με μεθόδευση πέταξαν στο δρόμο.


Ο αναπληρωτής κος Υπουργός μας αναφέρει πως η διαδικασία ανάθεσης και εκτέλεσης εργασιών στην σήραγγα ανήκει στην περιφέρεια .
Πλήρης και χωρίς όρια αποποίηση ευθυνών , αδιαφορία για όσα σκανδαλωδώς έρχονται στην επιφάνεια, τόσο μέσω καταγγελιών των πρώην εργαζομένων και του περιφερειακού - τοπικού ηλεκτρονικού έντυπου τύπου, όσο και της έκθεσης της (ΔΑΣ) Διοικητική Αρχή Σηράγγων.
Μια γενικόλογη τοποθέτηση περί ανακαίνισης της σήραγγας μ ένα χρονοδιάγραμμα, χωρίς ξεκάθαρη απάντηση για την ασφαλή η μη διέλευση των χρηστών της σήραγγας.

Σελ 1-2

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ζηνοπούλου 11 Καρπενήσι ΤΚ. 36100 1ος Όροφος
Τηλ. Επικοινωνίας: 690 944 9090
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : kataggelies@hotmail.gr

Το θέμα όμως δε μπορεί και δε πρέπει να πνιγεί, παραμένει τόσο για τους Ανεξάρτητους Έλληνες , τον Πρόεδρο του Κινήματος και τον αρμόδιο για κοινοβουλευτικά θέματα Ευρυτανίας Τέρενς Κουίκ, όσο και για μένα  προσωπικά ως πολιτευτή Ευρυτανίας στην πρώτη γραμμή , μετά και την πρώτη δικαίωση μας στον αγώνα αυτό και την επιτροπή Ανταγωνισμού να έχει ήδη μπει στις μεγαλύτερες εργοληπτικές οργανώσεις ψάχνοντας στημένες εργολαβίες, όπως αναφέρει σε άρθρο της η Ελευθεροτυπία στις 13 Φεβρουαρίου 2013 , κατόπιν της ερώτησης μας
(30-1-13) και κοινοβουλευτικής του ανάδειξης , όταν ο βουλευτής του νομού αρνείται να καταθέσει έστω και μια αναφορά στην βουλή με τα υπομνήματα των εργαζομένων, για το σοβαρότατο αυτό θέμα κωφεύοντας περιέργως, ενώ ο τοπικός τύπος βοά εδώ και μήνες.
Εμείς όμως ποτέ!


Τα στοιχεία καταφθάνουν βροχή στα γραφεία μας.
Η «ομερτά» έσπασε.
Το θέμα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες μόλις άνοιξε.

Για την συντονιστική Ευρυτανίας


Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας

Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων




Σελ 2-2