Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!



ΚΛΕΑΝΘΗ  ΦΟΥΡΛΙΓΚΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ
Κ. ΠΟΤΑΜΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ
15/1/2013

Αγαπητοί Συνδημότες:
Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ Αγράφων που πραγματοποιήθηκε στις 5/7/12 έγινε πρόταση από την αντιπολίτευση να αιτιολογήσω την καταγγελία μου. Με ψήφους 11 υπέρ και 12 κατά, κατάφεραν να φιμώσουν έμενα αλλά κυρίως την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Απορίας άξιο λοιπόν  πως μια παράταξη που κατέχει αξίωμα εξουσίας χωρίς να με καλέσει σε απολογία  να  αποφασίζει τη διαγραφή μου μετά από  6  ΜΗΝΕΣ!!!  Αυτό όμως έτσι έπρεπε να το κάνουν   διότι στην  οικονομική επιτροπή του Δήμου, βάση Νόμου θα ήμουν μέλος τόσο εγώ όσο  και ο κ. Μιχόπουλος.  Από εκεί προκύπτουν και οι δυο μόνο διαγραφές!!!  Αυτό δεν τους βόλευε . ΓΙΑΤΙ?  Ο φασισμός λοιπόν σε όλο του το μεγαλείο!!!

 Πρωτεργάτης της διαγραφής μου, ένας άνθρωπος ο οποίος ξέχασε ποιοι αποτέλεσαν θεμέλια της εκλογής του. Αυτός που το 2011 και 2012 έκανε πλαστές οικονομικές επιτροπές πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να μας αφήνει κανένα περιθώριο έλεγχου τιμολογίων,  και συγχρόνως να παραμυθιάζει τους Δημότες μας ότι δεν έρχονται λεφτά στο Δήμο. Αυτός που έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να πάρει συγχωροχάρτι από εμένα αλλά οι προσπάθειες του αυτές έπεσαν στο κενό διότι δεν ανακαλώ τις πράξεις μου αφού πριν τις εκτελέσω   ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ !!!  Αυτός που νόμιζε πως θα μπορεί να διοικεί τη μισή  Ευρυτανία από το σπίτι του με τηλεκοντρόλ. Ο άνθρωπος ΣΟΥΛΕΊ΄ΜΑΝ!!!!!
Με διέγραψε ο κ. Δημητρόπουλος: Ο άνθρωπος φάντασμα (όπως παλιότερα είχα δηλώσει). Αναπληρωτής Δήμαρχος και εμφανιζόταν στο Δήμο σε συμβούλια και γιορτές. Ο άνθρωπος που μπροστά του ακόμη και ένας χαμαιλέοντας νοιώθει αμηχανία!!!
Με διέγραψε ο κ. Ζαχαράκης:  Κάποιος που αν ανατρέξει κανείς στα πρακτικά των συνεδριάσεων θα διαπιστώσει απλώς την παρουσία του ώστε να υπάρχει απαρτία!!!
Με διέγραψε ο κ. Μπακούσης: Ο πολλών ετών Αντιδήμαρχος που δεν ακούς τη φωνή του παρά μόνο  τις λέξεις ΠΑΡΟΝ και ΝΑΙ. Παρεμπίπτοντος  μια φορά διέκοψε τη συζήτηση να ρωτήσει τι σημαίνει  ΑΞΟΝΑΣ  4 !!! 
Με διέγραψε η κ. Κοφίνη: Που παρότι διατέλεσε Αντιδήμαρχος Απεραντίων μόλις που σε κάθε συνεδρίαση αναφωνεί ένα  ΝΑΙ. Και να μην την αδικώ έκανε παραγωγική την παρουσία της όταν πρότεινε στην αντιπολίτευση να ψηφήσει τα παράνομα συμβούλια!!!
Με διέγραψε ο κ. Βελαέτης: Ο οποίος χωρίς να προσφέρει απολύτως καμία υπηρεσία στο Δήμο καταδεχόταν (και ίσως το ξανακάνει) να εισπράττει ένα υπέρογκο ποσό στερώντας το από τους ίδιους τους Δημότες μας!!!
Με διέγραψε ο κ. Παπαδήμος: Ο οποίος ήταν μέλος της Οικ. Επιτ.  άρα και γνώστης του τρόπου λειτουργίας της και ακόμη χειρότερο να υπογράφει κατόπιν εορτής πλαστές οικονομικές!!!
Με διέγραψε ο κ. Κακός:  Ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους του. Ενδιαφέρετε για το καλό του Δήμου και των Δημοτών γενικότερα ή για κάτι άλλο?
Με διέγραψε η κ. Διώτη: Η ίδια θα έπρεπε να διαγραφεί όχι μόνο από την ομάδα αλλά και από Δημοτική Σύμβουλος όπως ορίζει ο Νόμος διότι ήταν ανύπαρκτη. Το 2012 παρουσιάστηκε μόνο σε 2 συνεδριάσεις.(αυτά δεν τα βλέπουν Πρόεδρος και Δήμαρχος) η κ. Διώτη με την εμπειρία που έχει ως πρώην  Αντινομάρχης θα έπρεπε να έχει πρωτοστατήσει των καταγγελιών για κακή λειτουργία του Δήμου!!!
Με διέγραψε η κ. Φεγγούλη: Η οποία θέλει και την καλή σχέση με το Δήμαρχο (προφανώς αποσκοπώντας αξιώματα) αλλά και να μην εκτεθεί πολιτικά και νομικά. Το δεύτερο φάνηκε από την αθόρυβη απουσία της στη συνεδρίαση του Δ.Σ. για την έγκριση των παράνομων Συμβουλίων!!!
Με διέγραψε ο κ. Τσιώλης:  Ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ ο οποίος πληροφορούνταν  από εμένα  ότι γινόταν τηλεφωνικά  Συμβούλια ενώ ο ίδιος δηλώνει  πλήρη άγνοια.  ( Αυτό κι αν είναι ) !!!
Με διέγραψε ο κ. Βούρτσας: Ο οποίος ναι μεν, προσπάθησε να αντισταθεί στο μένος των υπολοίπων αλλά τελικά υπέκυψε στις ορέξεις τους. ( άγνωστο το γιατί) !!!
Αγαπητοί Συνδημότες : Εάν οι Αρχές είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους και πρώτα – πρώτα η Περιφέρεια Ευρυτανίας από τις 25/6/12 πιστεύω πως θα είχαν αποδοθεί ευθύνες σε αυτούς που ανήκαν και θα είχε βγει ο Δήμος μας από το τέλμα που βρίσκετε αυτή τη στιγμή.
Από όλα τα παραπάνω λοιπόν φαίνετε ποιοι θεωρούν το Δήμο Αγράφων τσιφλίκι τους, ποιοι αυθαίρετα πράττουν χωρίς να σέβονται τους θεσμούς  και ποιοι παραβιάζουν τους Νόμους!!!
Εγώ θα συνεχίσω από τη θέση μου να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των Δημοτών μου και υπόσχομαι να υποστηρίζω πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ  αφήνοντας τους ίδιους να βγάλουν συμπεράσματα και να αποδώσουν τα << εύσημα >>  σε κάποιους τον κατάλληλο χρόνο!!!

                                                                                                                 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


                                                                         
                                                                                                    ΚΛΕΑΝΘΗ ΦΟΥΡΛΙΓΚΑ