Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Ευχες απο τον περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Μπούρα

Ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος  Μπούρας της  Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας σας εύχεται οι άγιες ήμερες των Χριστουγέννων να γεμίσουν τις καρδιές μας με αγάπη ,πίστη  και ελπίδα γι ένα αύριο με υγειά και ευτυχία για όλους. Εύχομαι το 2013 να φέρει στην χώρα μας τις καλύτερες προοπτικές για ένα δημιουργικό , πιο δίκαιο και ανθρωπινό μέλλον.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ Περιφερειακής Ενότητας ΕυρυτανίαςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καρπενήσι, 21 Δεκεμβρίου 2012.
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
Αρ. Πρωτ. : 5235
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Προς: Πίνακα Αποδεκτών
Ταχ. Δ/νση
: Γ. Καραϊσκάκη 1

Ταχ. Κώδικας
: 36100 Καρπενήσι

Τηλέφωνο
: 2237350729


1. Την 1η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Τρίτη, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθούν για την πρώτη ημέρα του Νέου Έτους οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:
α. Ώρα 10:30 π.μ.: Επίσημη δοξολογία, έπειτα από το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον  Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον Ιερό κλήρο της πόλης, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Νικολάου.
β. Έπειτα από το πέρας της Δοξολογίας, ο Αντιπεριφερειάρχης θα δεχθεί και θα ανταλλάξει ευχές με τους εκπροσώπους των αρχών και τους πολίτες του Νομού Ευρυτανίας, στο Κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.
2. Καλούνται να παραστούν:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας στην Εθνική Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Αρ. Πρωτ. 18                                                 Σάββατο  22 Δεκεμβρίου 2012ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕυρυτάνισσες Ευρυτάνες , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι εδώ!
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας είναι εδώ ήρθαν για να μείνουν για να τους χαλάσουν τα σχέδια , για να δώσουν πνοή σε τούτο το τόπο!

Μας έριξαν τόνους λάσπη μόλις ξεκινήσαμε, είπαν απίστευτα πράγματα , προσπάθησαν να μας αποκλείσουν από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, «χτες» απέσυραν τις ρεζέρβες τους, τελικά δε κατάφεραν τίποτα!
Είμαστε εδώ πιο ενωμένοι παρά ποτέ!
Να ξέρουν ότι το κίνημα μας είναι ένα λαϊκό κίνημα. Σε αυτό το κίνημα δεν επιτίθενται σε έναν αλλά σε όλους εμάς.

ΕΥΧΕΣ Αντιδημαρχου Αγραφων