Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ


ΕΥΧΕΣ

Η θετική μας σκέψη, ας γίνει πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη και η θετική βούληση των χειριστών κάθε μορφής εξουσίας, ας γίνει επιτέλους πράξη επίλυσης των πραγματικών προβλημάτων του λαού.

Η ανάπτυξη των Αγράφων σε ημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.(video)


Τα προβλήματα και τους τρόπους ανάπτυξης του δήμου του ανέλυσε σε ημερίδα για τις Ευρωπαϊκές Προοπτικές Ανάπτυξης στην Κοιλάδα του Αχελώου ο δήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Τάτσης. Ο κύριος Τάτσης αναφέρθηκε στον αγροτοτουρισμό, στην κτηνοτροφία και στην λίμνη των Κρεμαστών που πρέπει να αξιοποιηθούν όπως είπε, προκειμένου να λειτουργήσουν ως μοχλός ανάπτυξης για τον δήμο Αγράφων.
Δείτε το video στο webtv.lamiastar.gr

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ


                          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

             Λαμία  22 -12-2012


Εύχομαι το 2013 να είναι μια χρονιά με υγεία και προσωπική ευτυχία, αντοχές κι ελπίδα για όλους.

Αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάμε ως χώρα, απ΄τη μια έχουν επιδεινωθεί οι συσχετισμοί για την οικονομία και την κοινωνία κι απ΄την άλλη έχουν μετατοπισθεί οι προσδοκίες μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Η γενικευμένη αυτή κρίση ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της κοινωνίας, και μαζί με τη διαμαρτυρία και τη ρήξη χαράζει νέους δρόμους απαιτήσεων για αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ                          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

             Λαμία  21 -12-2012Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/12/2012 στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας απολογισμός με τη συμπλήρωση 2 χρόνων λειτουργίας της.
Ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της επιτροπής κ. Μπέτσιος Νίκος ανέφερε ότι  με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το Φλεβάρη του 2011 συστάθηκε η Επιτροπή Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης, με σκοπό να αντιμετωπίσει με ευελιξία και αμεσότητα τα θέματα περιβάλλοντος, να εξασφαλίσει τη λεπτομερέστερη και ουσιωδέστερη προσέγγιση και αντιμετώπιση αυτών καθώς επίσης να διευκολύνει τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου μειώνοντας το μεγάλο αριθμό των θεμάτων που είχε να εξετάσει.