Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ | Ξενώνας ΕΥΡΥΤΗ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ | 5.1.2013ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΕΜΦΑΝΙΣΗ στον ξενώνα ΕΥΡΥΤΗ
Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα στην καθιερωμένη εμφάνισή του στον ξενώνα ΕΥΡΥΤΗ.
 Από το Σάββατο 5 Ιανουαρίου λοιπόν θα ξεκινήσει ο εορτασμός τις ονομαστικής του εορτής με μια συναυλία γεμάτη κέφι με καινούρια τραγούδια και αυτοσχεδιασμούς μέχρι τα ξημερώματα !

Από την Εύβοια ξεκινά η διαβούλευση για το σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής περιόδου2014 - 2020.

                          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Λαμία 17 -12-2012


 
Ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά στην ημερίδα: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας –Έργα Εύβοιας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα.

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 με τίτλο: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Έργα Εύβοιας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για την έναρξη μιας σειράς συναντήσεων, που θα γίνουν διαδοχικά σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την συνεργασία / διαβούλευση για το σχεδιασμό της Ε΄προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.
Στην ημερίδα έγιναν παρουσιάσεις από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά, την Προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κα Παπαθανασίου Αλεξάνδρα, τον Προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, κ. Φίρμπα Γιάννη, την Προϊσταμένη της Μονάδας Α, της Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα», κα Φέτση Αγγελική και το στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Κοινωνικού Ταμείου, κα Θέμελη Κατερίνα.

Εγκαίνια στην Αίθουσα εικονικής πραγματικότητας : Μυκηναϊκό Ανάκτορο της ΘήβαςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                               Λαμία  17 - 12- 2012
      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                             


Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 16-12-2012 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας η Αίθουσα εικονικής πραγματικότητας :Μυκηναικό Ανάκτορο της Θήβας. Αποτελεί το δεύτερο τμήμα του συνολικού έργου «Εφαρμογές εικονικήςπραγματικότητας στην Βοιωτία: Μαντείο Τροφωνίου στη Λιβαδειά και Μυκηναϊκό Ανάκτορο Θήβας  και Δικτυακή Πύλη πολιτισμού και τουρισμού Βοιωτίας». Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Ψηφιακή σύγκλιση» με το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ και είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας με το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην οποία είχαν προχωρήσει από το 2009 η Νομαρχία Βοιωτίας και η Αναπτυξιακή της εταιρεία (ΒΑΕΠΑΕ) και οι Δήμοι Λεβαδέων και Θηβαίων,  προκειμένου να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν τουριστικά  το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα της Βοιωτίας. Συγκεκριμένα  για να  αναπτύξουν ως σημαντικό τουριστικό πόλο το Μαντείο του Τροφωνείου στη Λιβαδειά και το Μυκηναικό Ανάκτορο στη Θήβα  μέσω  Μουσείων Εικονικής Πραγματικότητας. 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

                                                                             Λαμία,  16  Δεκεμβρίου  2012


Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, γνωστοποιεί ότι  μέχρι τις 25 Μαΐου του 2013 πρέπει να έχουν καταγραφεί όλα τα ψεκαστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται εντός της ελληνικής επικράτειας.
Αυτό προβλέπει εγκύκλιος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με σκοπό να εφαρμοστεί η καινούρια κοινοτική νομοθεσία για τον εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων.

Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                            Λαμία ,  16 Δεκεμβρίου,  2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                 Αρ.πρωτ.: οικ.740
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΆΡΘΡΟ 165 ΤΟΥ Ν.3852/2010                                        
                                                                                           

                                                                                                                       

Συνεδρίαση 13η
          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις  20 Δεκεμβρίου  2012, ημέρα Πέμπτη  και           ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:  Έγκριση πάγιων χορηγημάτων καθαριότητας για την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας έτους 2013.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Σ.Ε./Π.Ε.Ευρυτανίας  κ.Βασίλης Καραμπάς.