Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΗ  ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΧΗΣ  ΜΑΣ !!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο ΝΕΟΣ  ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΟΔΗΓΟΣ ΕΛΠΗΔΑΣ -ΠΙΣΤΗΣ- ΑΓΑΠΗΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΑΦΕΤΗΡΙΑ  ΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ  ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ - ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ --ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΗΛΟΓΕΣ ΜΑΣ!!!ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Σας γνωρίζουμε ότι βρίσκονται σε διαδικασία Δημοσιοποίησης Στρατηγικές Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) των Σχεδίων : α) ΄΄ Σχέδιο Διαχείρισης της Περιοχής Λεκάνης Απορροής Ποταμού ( Υδατικό Διαμέρισμα) Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ΄΄,




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
 Ν.   ΜΠΕΤΣΙΟΣ
                                                               
                                                                          Λαμία, 28/12/2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Σας γνωρίζουμε ότι βρίσκονται σε διαδικασία Δημοσιοποίησης Στρατηγικές Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) των Σχεδίων : α)   ΄΄ Σχέδιο Διαχείρισης της Περιοχής Λεκάνης Απορροής Ποταμού
          ( Υδατικό Διαμέρισμα) Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ΄΄,
 β)   ΄΄  Σχέδιο Διαχείρισης της Περιοχής Λεκάνης Απορροής Ποταμού
           ( Υδατικό Διαμέρισμα) Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας ΄΄,
 γ)   ΄΄ Σχέδιο Διαχείρισης της Περιοχής Λεκάνης Απορροής Ποταμού
           ( Υδατικό Διαμέρισμα)  Αττικής ΄΄,
 δ)   ΄΄ Σχέδιο Διαχείρισης της Περιοχής Λεκάνης Απορροής Ποταμού
           ( Υδατικό Διαμέρισμα)  Θεσσαλίας΄΄

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!


Σας εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία κι ευτυχία!! Να περάσετε πανέμορφα, να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε όπως επιθυμείτε και να ξεχάσετε όλες τις έγνοιες της καθημερινότητας κοντά στους αγαπημένους σας!


Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ευχες απο τον περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Μπούρα

Ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος  Μπούρας της  Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας σας εύχεται οι άγιες ήμερες των Χριστουγέννων να γεμίσουν τις καρδιές μας με αγάπη ,πίστη  και ελπίδα γι ένα αύριο με υγειά και ευτυχία για όλους. Εύχομαι το 2013 να φέρει στην χώρα μας τις καλύτερες προοπτικές για ένα δημιουργικό , πιο δίκαιο και ανθρωπινό μέλλον.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας







ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καρπενήσι, 21 Δεκεμβρίου 2012.
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
Αρ. Πρωτ. : 5235
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Προς: Πίνακα Αποδεκτών
Ταχ. Δ/νση
: Γ. Καραϊσκάκη 1

Ταχ. Κώδικας
: 36100 Καρπενήσι

Τηλέφωνο
: 2237350729










1. Την 1η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Τρίτη, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθούν για την πρώτη ημέρα του Νέου Έτους οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:
α. Ώρα 10:30 π.μ.: Επίσημη δοξολογία, έπειτα από το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον  Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον Ιερό κλήρο της πόλης, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Νικολάου.
β. Έπειτα από το πέρας της Δοξολογίας, ο Αντιπεριφερειάρχης θα δεχθεί και θα ανταλλάξει ευχές με τους εκπροσώπους των αρχών και τους πολίτες του Νομού Ευρυτανίας, στο Κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.
2. Καλούνται να παραστούν:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας στην Εθνική Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων





Αρ. Πρωτ. 18                                                 Σάββατο  22 Δεκεμβρίου 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ευρυτάνισσες Ευρυτάνες , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι εδώ!
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας είναι εδώ ήρθαν για να μείνουν για να τους χαλάσουν τα σχέδια , για να δώσουν πνοή σε τούτο το τόπο!

Μας έριξαν τόνους λάσπη μόλις ξεκινήσαμε, είπαν απίστευτα πράγματα , προσπάθησαν να μας αποκλείσουν από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, «χτες» απέσυραν τις ρεζέρβες τους, τελικά δε κατάφεραν τίποτα!
Είμαστε εδώ πιο ενωμένοι παρά ποτέ!
Να ξέρουν ότι το κίνημα μας είναι ένα λαϊκό κίνημα. Σε αυτό το κίνημα δεν επιτίθενται σε έναν αλλά σε όλους εμάς.

ΕΥΧΕΣ Αντιδημαρχου Αγραφων


Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

EYXEΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ Δήμου Αγράφων.


2012 χρόνια τώρα γεννιέται. στα σπήλαια και τις φάτνες των ταπεινών, στους δρόμους με τους ανάπηρους, στα παιδιά των κάθε λογής φαναριών, στα νοσοκομεία με τους αρρώστους, στα γηροκομεία με τους παππούδες, στις φυλακές με τους κρατουμένους, στα όνειρα του κοριτσιού με τα σπίρτα, στις καρδιές αυτών που τον κοινωνούν στις εκκλησιές Του, σε όσους προσεύχονται, σε όσους αγαπούν, σε όσους μετανοούν.
2012 χρόνια τώρα Τον θέλουμε να γεννιέται στα ρεβεγιόν μας, στα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας, στα φαγητά, στα άθλια σόου των διασκεδαστών μας, στις δηλώσεις των ισχυρών, στα όπλα και τις κραυγές των πολέμων, στις θλιβερές αμαρτίες μας, σε μια ιστορία καμωμένη από χρήμα, εγωισμούς, ψέμα, θάνατο, γεμάτη Ηρώδηδες που θέλουν να Τον θανατώσουν, για να μη χάσουν το προνόμιο να δυναστεύουν τη ζωή μας.
2012 χρόνια τώρα είναι εδώ, δίπλα μας, μαζί μας, σε ό,τι κάνουμε, σε ό,τι θα θέλαμε να κάνουμε, στο χαμόγελο που χαρίζουμε στον διπλανό μας, στο δάκρυ που κυλά απ' τα μάτια μας για κάθε τι που πεθαίνει, στην απλότητα, στη ζεστασιά, στη σκέψη, στο άγγιγμα της καμπάνας, στο πιάτο φαγητό που δίνουμε, στην κουβέντα που θα πούμε απ' την καρδιά μας, στην μια προσευχή που θα πούμε, στο ξεπέρασμα της αμαρτίας και του μίσους προς τους Άλλους.
2012 χρόνια τώρα ζητά να γεννηθεί σε σένα, σε μένα, σε όλους μας. Θα Του ανοίξουμε φέτος;
Η απάντηση θα δοθεί χαράματα, 25 Δεκεμβρίου 2012. Και θα είναι προσωπική...
Χρόνια Πολλά!!! Ευτυχισμένο το 2013!!!!!!!!!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ


ΕΥΧΕΣ

Η θετική μας σκέψη, ας γίνει πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη και η θετική βούληση των χειριστών κάθε μορφής εξουσίας, ας γίνει επιτέλους πράξη επίλυσης των πραγματικών προβλημάτων του λαού.

Η ανάπτυξη των Αγράφων σε ημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.(video)


Τα προβλήματα και τους τρόπους ανάπτυξης του δήμου του ανέλυσε σε ημερίδα για τις Ευρωπαϊκές Προοπτικές Ανάπτυξης στην Κοιλάδα του Αχελώου ο δήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Τάτσης. Ο κύριος Τάτσης αναφέρθηκε στον αγροτοτουρισμό, στην κτηνοτροφία και στην λίμνη των Κρεμαστών που πρέπει να αξιοποιηθούν όπως είπε, προκειμένου να λειτουργήσουν ως μοχλός ανάπτυξης για τον δήμο Αγράφων.
Δείτε το video στο webtv.lamiastar.gr

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ


                          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

             



Λαμία  22 -12-2012






Εύχομαι το 2013 να είναι μια χρονιά με υγεία και προσωπική ευτυχία, αντοχές κι ελπίδα για όλους.

Αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάμε ως χώρα, απ΄τη μια έχουν επιδεινωθεί οι συσχετισμοί για την οικονομία και την κοινωνία κι απ΄την άλλη έχουν μετατοπισθεί οι προσδοκίες μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Η γενικευμένη αυτή κρίση ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της κοινωνίας, και μαζί με τη διαμαρτυρία και τη ρήξη χαράζει νέους δρόμους απαιτήσεων για αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ



                          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

             



Λαμία  21 -12-2012







Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/12/2012 στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας απολογισμός με τη συμπλήρωση 2 χρόνων λειτουργίας της.
Ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της επιτροπής κ. Μπέτσιος Νίκος ανέφερε ότι  με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το Φλεβάρη του 2011 συστάθηκε η Επιτροπή Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης, με σκοπό να αντιμετωπίσει με ευελιξία και αμεσότητα τα θέματα περιβάλλοντος, να εξασφαλίσει τη λεπτομερέστερη και ουσιωδέστερη προσέγγιση και αντιμετώπιση αυτών καθώς επίσης να διευκολύνει τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου μειώνοντας το μεγάλο αριθμό των θεμάτων που είχε να εξετάσει.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας «Θετική εξέλιξη η δρομολόγηση του χαρακτηρισμού του διαμήκη άξονα της Εύβοιας ως Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών»

            
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
             



Λαμία 18 -12-2012



Το θετικό γεγονός της προώθησης ένταξης του διαμήκη άξονα της Εύβοιας στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών (ΔΕΔ – Μ), σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς, από τη Χαλκίδα στη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου για το ΕΣΠΑ και το σχεδιασμό της Ε΄προγραμματικής περιόδου.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, ως προς την προοπτική δυνατοτήτων χρηματοδότησης του Βόρειου και Νότιου άξονα της Εύβοιας και αποτελεί χρόνιο και πάγιο αίτημα της Εύβοιας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.....

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΚΑΡΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΗ


Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του υδροηλεκτρικού έργου ισχύος 1940 KW στον οικισμό Βασιλέσι της Τοπικής Κοινότητας Πρασιάς της Δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου του Δήμου Αγράφων.


             




           
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                      Καρπενήσι, 18 Δεκεμβρίου 2012.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                    
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
                                                                                                
Ταχ. Δ/νση
: Γ. Καραϊσκάκη 1                                                      
Ταχ.Κώδικας
: 36100 Καρπενήσι                                                                  
Τηλέφωνο
: 22373-50711                                                                         
Fax
: 22370-80210                                                                     




                                                                                         


Η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης συνεδρίασε στις 17-12-2012 στην Χαλκίδα και εκτός από τα άλλα θέματα που συζήτησε ήταν και το θέμα:
Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του υδροηλεκτρικού έργου ισχύος 1940 KW στον οικισμό Βασιλέσι της Τοπικής Κοινότητας Πρασιάς της Δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου του Δήμου Αγράφων.
Ύστερα από τη συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση με την τοπική κοινωνία (Δήμαρχο – Αντιδήμαρχο – Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας αλλά και με τους κατοίκους της περιοχής) και την επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία υπήρξε η διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην ύδρευση και άρδευση των περιοχών.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ | Ξενώνας ΕΥΡΥΤΗ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ | 5.1.2013



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΕΜΦΑΝΙΣΗ στον ξενώνα ΕΥΡΥΤΗ
Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013



Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα στην καθιερωμένη εμφάνισή του στον ξενώνα ΕΥΡΥΤΗ.
 Από το Σάββατο 5 Ιανουαρίου λοιπόν θα ξεκινήσει ο εορτασμός τις ονομαστικής του εορτής με μια συναυλία γεμάτη κέφι με καινούρια τραγούδια και αυτοσχεδιασμούς μέχρι τα ξημερώματα !

Από την Εύβοια ξεκινά η διαβούλευση για το σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής περιόδου2014 - 2020.

                          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Λαμία 17 -12-2012


 
Ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά στην ημερίδα: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας –Έργα Εύβοιας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα.

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 με τίτλο: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Έργα Εύβοιας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για την έναρξη μιας σειράς συναντήσεων, που θα γίνουν διαδοχικά σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την συνεργασία / διαβούλευση για το σχεδιασμό της Ε΄προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.
Στην ημερίδα έγιναν παρουσιάσεις από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά, την Προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κα Παπαθανασίου Αλεξάνδρα, τον Προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, κ. Φίρμπα Γιάννη, την Προϊσταμένη της Μονάδας Α, της Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα», κα Φέτση Αγγελική και το στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Κοινωνικού Ταμείου, κα Θέμελη Κατερίνα.

Εγκαίνια στην Αίθουσα εικονικής πραγματικότητας : Μυκηναϊκό Ανάκτορο της Θήβας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                               Λαμία  17 - 12- 2012
      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                             


Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 16-12-2012 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας η Αίθουσα εικονικής πραγματικότητας :Μυκηναικό Ανάκτορο της Θήβας. Αποτελεί το δεύτερο τμήμα του συνολικού έργου «Εφαρμογές εικονικήςπραγματικότητας στην Βοιωτία: Μαντείο Τροφωνίου στη Λιβαδειά και Μυκηναϊκό Ανάκτορο Θήβας  και Δικτυακή Πύλη πολιτισμού και τουρισμού Βοιωτίας». Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Ψηφιακή σύγκλιση» με το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ και είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας με το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην οποία είχαν προχωρήσει από το 2009 η Νομαρχία Βοιωτίας και η Αναπτυξιακή της εταιρεία (ΒΑΕΠΑΕ) και οι Δήμοι Λεβαδέων και Θηβαίων,  προκειμένου να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν τουριστικά  το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα της Βοιωτίας. Συγκεκριμένα  για να  αναπτύξουν ως σημαντικό τουριστικό πόλο το Μαντείο του Τροφωνείου στη Λιβαδειά και το Μυκηναικό Ανάκτορο στη Θήβα  μέσω  Μουσείων Εικονικής Πραγματικότητας. 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

                                                                             Λαμία,  16  Δεκεμβρίου  2012


Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, γνωστοποιεί ότι  μέχρι τις 25 Μαΐου του 2013 πρέπει να έχουν καταγραφεί όλα τα ψεκαστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται εντός της ελληνικής επικράτειας.
Αυτό προβλέπει εγκύκλιος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με σκοπό να εφαρμοστεί η καινούρια κοινοτική νομοθεσία για τον εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων.

Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                            Λαμία ,  16 Δεκεμβρίου,  2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                 Αρ.πρωτ.: οικ.740
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΆΡΘΡΟ 165 ΤΟΥ Ν.3852/2010                                        
                                                                                           

                                                                                                                       

Συνεδρίαση 13η
          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις  20 Δεκεμβρίου  2012, ημέρα Πέμπτη  και           ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:  Έγκριση πάγιων χορηγημάτων καθαριότητας για την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας έτους 2013.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Σ.Ε./Π.Ε.Ευρυτανίας  κ.Βασίλης Καραμπάς.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φέτος στη Δυτική Φραγκίστα



Γιορτινή νότα έδωσαν στη Δυτική Φραγκίστα ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και οι Σύλλογοι Νέων, Γυναικών και Γονέων & Κηδεμόνων, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού. 

Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύει η χώρα και ειδικά ο Δήμος Αγράφων, οι Πρόεδροι με πρωτοβουλία τους, αποφάσισαν το ταμείο του κάθε Συλλόγου να συνεισφέρει τον οβολόν του, ούτως ώστε να στολιστεί το δέντρο και να δημιουργηθεί Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο χωριό. 

ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ




 Σε κλίμα γιορτινό και παρουσία του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη άναψε και φέτος στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου το Χριστουγεννιάτικο δένδρο. Στην όμορφη και πολύ ζεστή αυτή εκδήλωση, που σήμαινε και την έναρξη των ΓΙΟΡΤΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑ του Δήμου, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που είχε την ευκαιρία να περάσει ευχάριστα αλλά και αρκετοί να κάνουν και τις πρώτες τους βόλτες στο παγοδρόμιο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.http://evrytanikospalmos.blogspot.gr/

16/12/2012: Κάνουμε ποδήλατο και ανάβουμε το δέντρο μας




© 2005-12 Δήμος Βύρωνα | www.dimosbyrona.gr
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις τής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής.
Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής
(Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή τη λίστα
παραληπτών e-mail απλά απαντήστε σε αυτό το e-mail με θέμα "Διαγραφή από το Newsletter " στην ηλεκτρονική διευθ. 
info@dimosbyrona.gr
Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.