Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Έκλεψαν χωματουργικό μηχάνημα του δήμου Αγράφων - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνελήφθησαν στην περιοχή Τρίδενδρου Αγράφων Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, δύο άνδρες ηλικίας 56 και 51 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή χωματουργικού μηχανήματος.

Ειδικότερα οι δύο δράστες χρησιμοποιώντας συσκευή οξυγόνου χώρισαν σε τμήματα ένα ακινητοποιημένο μηχάνημα έργων (μπουλτόζα), ιδιοκτησίας του Δήμου Αγράφων. Στη συνέχεια, αφού φόρτωσαν τα τμήματα του μηχανήματος στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που βρίσκεται ακινητοποιημένο πλησίον του Α.Τ. Κερασοχωρίου, (αποκλειστικές φωτό) διέφυγαν.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, μετά από επιστάμενες αναζητήσεις και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο της περιοχής Τρίδενδρου Ευρυτανίας και το ακινητοποίησαν.

Ο ΕΛ ΚΑΠIΤΑΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


 

Όπου να είσαι, όταν ακούνε Ευρυτανία, όλοι λένε: «Τι ωραίος τόπος. Η Ελβετία της Ελλάδος. Τι άγρια μέρη, βουνά γκρεμοί, ποτάμια». Όταν τους ρωτάς που πήγαν, μιλούν για την ποταμιά του Καρπενησίου, του Προυσού και κάποιοι τη διαδρομή προς τ’ Άγραφα. Αξιόλογος μέρη όμορφα, άγρια και ιδίως η διαδρομή από Κρέντη – Βαρβαριάδα – Άγραφα.