Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΣΤΡΟΦΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ! ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ!!!ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ      
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ                            
E-mail : bkarfis@otenet,gr                           


Αυτή ήταν στην κυριολεξία η απάντηση του Δημάρχου Καρπενησίου στην έντονη κριτική συνολικά της αντιπολίτευσης κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του πεστροφογεννητικού σταθμού στο Γάβρο Μεγάλου Χωριού. Ένα θέμα που ήρθε για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού υπήρξε αμφισβήτηση ακόμα και από την παράταξη του κ. Μπακογιάννη. Πρόκειται για μια υπόθεση που αφενός μεν απαξιώθηκε και υποβαθμίστηκε ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου και αφετέρου εκτέθηκε για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-
Το ΕΚΑΒ Ευρυτανίας στην Βουλή με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Ευρυτανίας και κατόπιν εισηγήσεως του Πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα
Αρ. Πρωτ. 16                                                  Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της συνάντησης μας τόσο με τον Τομεάρχη του ΕΚΑΒ Ευρυτανίας κο Σβερώνη Ιωάννη και την επιστολή που μας παρέδωσε ιδιοχείρως με τα αιτήματα του κλάδου, όσο και με εργαζομένους στο πολύπαθο κλάδο της υγείας στην Ευρυτανία εκφράζοντας μας αμφότεροι την κραυγή αγωνιάς, σας ενημερώνουμε πως ο αρμόδιος και για θέματα Ευρυτανίας  Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής  μας Ομάδας (Ανεξάρτητοι Έλληνες)  Βουλευτής Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος κατόπιν εισηγήσεως του πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα και σχετικής γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας με σκοπό και στόχο την ανάδειξη αλλά και την διεκδίκηση των λύσεων για το κλάδο Υγείας στην Ευρυτανία, κατατίθεται αύριο Τρίτη 4 Δεκεμβρίου του 2012 σχετική ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας.