Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά στην ημερίδα: « Η Αγροτική Επιχειρηµατικότητα … ως τρόπος ζωής», που πραγματοποιήθηκε στην Κύμη.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία 4 -12-2012Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Κύμη, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 με τίτλο: «Η Αγροτική Επιχειρηµατικότητα … ως τρόπος ζωής», την οποία διοργάνωσε μετά από σειρά συναντήσεων ο  Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, κ. Καπελέρης Σταμάτης εκ μέρους της  Περιφέρεια  Στερεάς  Ελλάδας,  σε  συνεργασία µε  τον  Δήμο Κύμης - Αλιβερίου και τον ΕΛ.Γ.Ο. « ∆ΗΜΗΤΡΑ ».
Στην ημερίδα συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς.

Οι θέσεις μας για τον πεστροφογεννητικό Σταθμό Γαύρου, το Τεχνικό Πρόγραμμα 2013, την ανάπλαση του κέντρου«Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία»

ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Κ. ΣΑΚΚΑΛΗ 7 Τηλ:22370 80301 – Τηλ/fax:2237025975
36100 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
  

 

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καρπενησίου συζητήθηκαν τα παρακάτω σημαντικά θέματα . Οι θέσεις της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας συνοπτικά είναι:
  • Σε σχέση με τον πεστροφογεννητικό σταθμό του Γαύρου όπου διαπιστώθηκε ότι έγινε, εν κρυπτώ, τροποποίηση του μισθωτηρίου συμβολαίου χωρίς την απαραίτητη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,