Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

«Δώσε λίγο αίμα, σώζεις μια ζωή»


Αυτό είναι το σύνθημα της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Σωτηρία», τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης (Αγ. Σοφίας και Καλλιπόλεως 54).

Υπογράφθηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου με τίτλο: «Επέκταση – Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης τοπικής κοινότητας Λεύκτρων Δήμου Θηβαίων», συνολικού προϋπολογισμού 569.855,78 €.


        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  30 -11-2012
    

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη  2007 - 2013», το έργο με τίτλο: «Επέκταση – Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης τοπικής κοινότητας Λεύκτρων Δήμου Θηβαίων», συνολικού προϋπολογισμού 569.855,78 €.

« Η Αγροτική Επιχειρηματικότητα … ως τρόπος ζωής.»,


   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                               Λαμία  30 -11-2012
                                            

Την   Δευτέρα   3/12/2012  και ώρα  16:30, ο Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος  Περγαντάς,  θα  βρίσκεται στην Κύμη,  για την ημερίδα
« Η Αγροτική Επιχειρηματικότητα … ως τρόπος ζωής.»,
που  διοργανώνει  η  Περιφέρεια  Στερεάς  Ελλάδας  σε  συνεργασία με  τον  Δήμο Κύμης  – Αλιβερίου και τον ΕΛ.Γ.Ο. « ΔΗΜΗΤΡΑ ».ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ
Αρ. Πρωτ. 15                                                  Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΚοντογεώργος Κωνσταντίνος βουλευτής Ευρυτανίας. Εν μέσω «πανηγυρισμών  και στα μεθεόρτια» , της προσυμφωνημένης έγκρισης της δόσης των τραπεζιτών και των τοκογλύφων δανειστών και εμφανιζόμενης προκλητικά  ως επιτυχίας , ο συρόμενος βουλευτής και πλήρως ταυτισμένος με την κομματική γραμμή της ΝΔ  της κωλοτούμπας της εξαθλίωσης και της φτωχοποίησης αλλά και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ,  των νέων πολίτικων φίλων και συμμάχων του, αρνήθηκε να υπερψηφίσει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής, όπως έκανε σύσσωμη η αντιπολίτευση, για την διερεύνηση των αιτιών και των ευθυνών αυτών που μας οδήγησαν στα δόντια των δανειστών τοκογλύφων του ΔΝΤ και στα μνημόνια της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας.