Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ευρυτανίας προς Κώστα Κοντογεώργο: “Αντισταθείτε και πείτε ΟΧΙ στην ψήφιση των νέων μέτρων που φέρνουν τον εργασιακό μεσαίωνα στη χώρα μας”Να συμμετάσχει στις προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου των εργαζομένων ΟΤΑ Ευρυτανίας, να αντισταθεί και να πει ΟΧΙ στην ψήφιση των νέων μέτρων που φέρνουν τον εργασιακό μεσαίωνα στη χώρα μας, ζητά με επιστολή του, από τον Βουλευτή Ευρυτανίας το Δ.Σ. του Συλλόγου.
«Η κοινωνία καταρρέει υπό το βάρος ξένων επικυρίαρχων», τονίζουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους, που ακολουθεί, ζητώντας από τον Κώστα Κοντογεώργο, «να αναλογιστεί την ευθύνη του και να μην χρησιμοποιεί πλέον την φθηνή δικαιολογία, ότι η ψήφιση των μέτρων είναι μονόδρομος».Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ευρυτανίας Καρπενήσι, 2 Νοεμβρίου 2012

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...


Καμία αντίσταση και από κανένα, απέναντι σε όλους εκείνους που οδηγούν την πατρίδα και τους Έλληνες στην εξαθλίωση. Ζητείται Ελπίδα, ζητείται ένας Έλληνας πατριώτης να δώσει ελπίδα στον ελληνικό λαό, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη, πριν είναι πολύ αργά τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ηρωοτόκο και αγιοτόκο Ευρυτανία, της οποίας οι εκπρόσωποι της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τα τελευταία χρόνια με τα Μνημόνια, χωρίς δισταγμό ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, κάνοντας τυφλή κομματική υπακοή, αδιαφορώντας για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.