Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

"ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΣΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣΑρ. Πρωτ. 12                                                    Τετάρτη 31 Οκτώβριου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας αλλά και ο Πολιτευτής & πρόεδρος της συντονιστικής του νομού Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας τηρώντας το λόγο τιμής προς τον Ευρυτανικό Λαό, για λόγους και πράξεις με γνώμονα την αλήθεια, ενημερώνουμε τους πολίτες της Ευρυτανίας μας, πως κατά την ψήφιση του κάτωθι νομοσχεδίου, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργος Κωνσταντίνος ψήφισε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», ενεργώντας ως πειθήνιο όργανο της κομματικής γραμμής αλλά και της συγκυβέρνησης των προθύμων της εξαθλίωσης!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας


Στηρίζουμε – ΨηφίζουμεΔύναμη Ευθύνης  - Αλλαγής - ΠροοπτικήςΠΑΣΚ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.
Δήμου Αντώνης 
ΠΕ 12
Γυμνάσιο Αμαρύνθου
Ευθυμίου Θανάσης
ΠΕ 04
Γυμνάσιο Λάρυμνας
Θεοχαρόπουλος Μιχάλης
ΠΕ 04
Κ.Π.Ε. Άμφισσας
Καρφή Ροδοθέα
ΠΕ 02
ΓΕΛ Καρπενησίου
Κυρίτσης Γιώργος
ΠΕ 04
1ο ΕΠΑΛ Λαμίας
Κωττής Κώστας
ΠΕ 17
ΕΠΑΛ Ψαχνών
Τσουκνίδα Λαμπρινή
ΠΕ 11
3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας
Χρήστου Χρήστος
ΠΕ 11 
2ο  ΓΕΛ Θήβας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟ


                       
Απευθύνομαι πρώτα στον άνθρωπο και Ευρυτάνα πολιτικό και μετά στον βουλευτή της Ν.Δ.

     Φίλε Κώστα,
Πριν τρείς μήνες με μήνυμά σου προς τους Ευρυτάνες  δικαιολόγησες την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσες στην κυβέρνηση Σαμαρά με την προσδοκία και την ελπίδα <<να αποδείξει ότι η χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει την πολύπλευρη κρίση>> όπως χαρακτηριστικά ανέφερες στο μήνυμά σου. Μάλιστα μόνος σου έθεσες καυτά ερωτήματα με πολλά <<τι θα γίνει>> , που όπως σωστά διαπίστωνες βρίσκονται στα χείλη όλων των πολιτών.
    Σήμερα, τρείς μήνες μετά, και λίγες μέρες πριν από την κατάθεση για ψήφιση στη βουλή του μοιραίου για το λαό μας τρίτου μνημονίου των μέτρων της καταστροφής, τα περισσότερα από τα ερωτήματα που έθεσες δεν απαντήθηκαν ή απαντήθηκαν με τραγικές συνέπειες για το λαό μας στο στάδιο της εφαρμογής τους.