Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΚΡΙΕΖΩΤΗ    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  25-10-2012
  
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάσσεται και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ το νέο έργο με τίτλο: «Αναπαλαίωση πρώην οικίας και παρελκόμενων κτισμάτων Κριεζώτη στη Τοπική Κοινότητα Τριάδας του Δήμου Διρφύων–Μεσσαπίων», συνολικού προϋπολογισμού 2.125.239,87 €.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Αρ. Πρωτ. 10                                                    Πέμπτη 25 Οκτώβριου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν εισηγήσεως του Πολιτευτή Ευρυτανίας , Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Ευρυτανίας και μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα, κατατέθηκε η ερώτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του αρμόδιου βουλευτή και για θέματα Ευρυτανίας Κώστα Μαρκόπουλου με θέμα την  

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝΠαρακολουθούμε εδώ και μήνες όλα όσα διαδραματίζονται στους δήμους της Ευρυτανίας και ιδιαίτερα στο δήμο Αγράφων, όπου έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι αλληλοκατηγοριών και αντεγκλήσεων ανάμεσα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και κυρίως ανάμεσα στους συμβούλους της πλειοψηφίας. 
Παρακολουθώντας το σήριαλ των επιστολών και όλα όσα καταλογίζει ο ένας στον άλλον, διερωτάται κανείς τι ακριβώς συνέβη και άνθρωποι που για χρόνια διαχειρίζονταν από κοινού τις δημοτικές υποθέσεις, έχουν επιδοθεί σε αγώνα αλληλοεξόντωσης, με ζητήματα και αφορμές που κατά βάση δεν αφορούν τους δημότες τους. Αφήνεται η εντύπωση ότι ο Δήμος λειτουργεί με νομιμοφάνεια , ενώ στη ουσία λειτουργεί με αδιαφάνεια και έλλειψη νομιμότητας.