Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΜΕΧΡΙΣ………ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ!!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΣΤΡΟΦΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ


    

«Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία»

ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Κ. ΣΑΚΚΑΛΗ 7 Τηλ:22370 80301 – Τηλ/fax:2237025975
36100 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣτο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καρπενησίου, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου προέκυψε ένα ιδιαίτερα σοβαρό και συνάμα άξιο ,διερεύνησης θέμα με την εταιρεία που ανέλαβε τον πεστροφογεννητικό σταθμό Γαύρου.
Με αίτησή της η εταιρεία ζητούσε από το δήμο να γίνει διόρθωση του μισθωτηρίου συμβολαίου, το οποίο είχε υπογραφεί τον Απρίλιο με το αιτιολογικό ότι δεν είχαν περιγραφεί λεπτομερώς οι εγκαταστάσεις του χώρου και ειδικότερα ο αριθμός των δεξαμενών. Σημαντική λεπτομέρεια η ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης της εταιρείας στο δήμο την 10η Οκτωβρίου και μάλιστα μετά από αίτημα της παράταξής μας για εξέταση του συγκεκριμένου φακέλου.

Η ανάλγητη Δημοτική Αρχή Καρπενησίου επιβάλλει αυξήσεις κυρίως στα δημοτικά τέλη που θα πληρώσουν για το 2013 αντικειμενικά οι φτωχότεροι δημότες.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                            
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ      
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ                            
E-mail : bkarfis@otenet,gr                          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μια περίοδο κατά την οποία η πλειοψηφία των πολιτών τελεί στην κυριολεξία υπό οικονομική εξαθλίωση και οι Δήμοι της χώρας προσπαθούν να αντιτάξουν στην οικονομική κρίση ισοδύναμα μέτρα προς όφελος των δημοτών, η ανάλγητη Δημοτική Αρχή Καρπενησίου επιβάλλει αυξήσεις κυρίως στα δημοτικά τέλη που θα πληρώσουν για το 2013 αντικειμενικά οι φτωχότεροι δημότες. Η πρόσφατη κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. προβλέπει γενική αύξηση 5% στα τέλη καθαριότητας και φωτισμού και μάλιστα επιβάλλει τα αυξημένα τέλη με άδικα και αναιτιολόγητα κριτήρια σε σχέση με τις κατηγορίες ωφελούμενων πολιτών από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου.