Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Δεν απεργούν και καταγγέλλουν τους συνδικαλιστές τους οι έμποροι του Καρπενησίου.(video)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Επίθεση κατά των συνδικαλιστικών οργάνων εξαπέλυσε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Καρπενησίου. Ο Παναγιώτης Καραγιάννης επισημαίνει στο STAR Κεντρικής Ελλάδας πως οι συνδικαλιστές διαφωνούν συμφωνώντας με την τρόϊκα της ελληνικής κυβέρνησης και κατεβάζουν τον κόσμο σε απεργίες.
Σε ότι αφορά την κινητοποίηση της Πέμπτης ο κύριος Καραγιάννης δηλώνει πως ο σύλλογος δεν συμμετέχει στην απεργία αλλά δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανένα μέλος να απεργήσει.Δεν απεργούν και καταγγέλλουν τους συνδικαλιστές... από LAMIASTARGR

ΘΕΜΑ-ΕΞΥΠΝΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ


            
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

                                                                        Λαμία  15/10/2012


Θέμα: «Διεξαγωγή δύο (2) συναντήσεων εργασίας με θέμα  την διαμόρφωση της στρατηγικής Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας με στόχο την Έξυπνη Εξειδίκευση, στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020».
Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 και από ώρα 09:00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας (Λεωνίδου 9 – 11), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει την εναρκτήρια συνάντηση για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της Περιφερειακής Στρατηγικής Έρευνας & Καινοτομίας με στόχο την Έξυπνη Εξειδίκευση, στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.  
Η 1η συνάντηση αφορά στον συντονισμό για τη διαμόρφωση της ανωτέρω Στρατηγικής, των Περιφερειακών Αρχών, με συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών και αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών.
Παρόντες θα είναι οι μελετητές που έχουν οριστεί από τη Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την παροχή υποστήριξης στις Περιφέρειες σχετικά με τη διαμόρφωση της Στρατηγικής Έρευνας και Καινοτομίας με στόχο την Έξυπνη Εξειδίκευση (RIS3).
Συνοπτικά θα παρουσιαστούν, η μεθοδολογία, το χρονοδιάγραμμα επεξεργασίας, τα βήματα σχεδιασμού καθώς και ο συντονισμός  με την αντίστοιχη Περιφερειακή Στρατηγική.
Ακολούθως, στον ίδιο χώρο και ώρα 11:30 π.μ., θα γίνει 2η συνάντηση,  με συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων της Περιφέρειας σε θέματα ΕΤΑΚ (Παν/μιο-ΑΤΕΙ-Ερευνητικά Ιδρύματα-Επιμελητήρια-Επιχειρήσεις) .
Θέματα θα είναι, η ενημέρωση για τις βασικές έννοιες και ο ρόλος των ενδιαφερόμενων - εμπλεκομένων φορέων στη διαμόρφωση της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης.
Θα ακολουθήσει ευρεία συζήτηση και τραπέζια εργασίας, όπου θα αναλυθεί η συμμετοχή και ο ρόλος των φορέων για τον βέλτιστο συντονισμό στον σχεδιασμό της Περιφερειακής Στρατηγικής.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ


        
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                               Λαμία  15 - 10- 2012
   

                                         Την Τρίτη 16/10/2012 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος  Περγαντάς, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας της ΕΝΠΕ, θα συμμετέχει στην Ολομέλεια του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης  που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο, 16-18 Οκτωβρίου 2012.