Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑΘα περίμενα από τον κ. Μπακογιάννη να σταθεί στο φυσικό του ύψος και να απαντήσει σε όσα παρέθεσα με συγκεκριμένα στοιχεία για την ΔΕΥΑΚ και σε όσα κατάγγειλα πρόσφατα, αλλά ο Δήμαρχος Καρπενησίου πέταξε την μπάλα στην εξέδρα και σε πρόσφατη ανακοίνωσή του μιλάει για προσωπικές αναθέσεις έργων και για μυστηριώδη απαλλαγή  από τα δημοτικά τέλη μεγάλου ξενοδοχείου στον πρώην Δήμο Καρπενησίου. Απαντώ λοιπόν:

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
                                                                              Λαμία  08/10/2012Θέμα: «Διαβούλευση για την κατάρτιση Εθνικού Αναπτυξιακού Σχεδιασμού για την Προγραμματική Περίοδο 2014 -2020».

«Ανέγερση και εξοπλισμός Πολιτιστικού Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας», συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 €.


               
       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  08 - 10 - 2012
       
                                         


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ το νέο έργο με τίτλο: «Ανέγερση και εξοπλισμός Πολιτιστικού Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας», συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 €.

-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                               Λαμία   05 10 - 2012
   
                                         

……………………………………………………………………………………………………...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη …………………………………………………………………………………………………….

Συνάντηση είχε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και στελεχών του Υπουργείου και της Περιφέρειας.