Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΒΕΛΑΕΤΗΑγαπητέ συνάδελφε πιθανόν  να μην είχατε διαβάσει την καταγγελία την οποία έκανα. Εάν πάλι τη διαβάσατε είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν την κατανοήσατε. Με έκπληξη διαπιστώνω μέσα από την επιστολή  σας ότι  επιβεβαιώνετε πως με τον ίδιο τρόπο  που  λειτουργούσατε  στον Καποδιστριακό Δήμο Απεραντίων λειτουργείτε και  σήμερα.

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία η Εθνική Χάντμπολ Γυναικών


Καρπενήσι, 1 Οκτωβρίου 2012Προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της (30/11-2/12) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013, με αντιπάλους τη Σλοβακία, τη Φινλανδία και την Ελβετία, θα πραγματοποιήσει στο Καρπενήσι η Εθνική ομάδα Χάντμπολ Γυναικών.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προετοιμαστεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το διάστημα 3-7 Οκτωβρίου, ενώ θα δώσει και δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στη Ρουμάνικη CSM Βουκουρεστίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ


                                                                             
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΉ ΔΙΟΙΚΟΎΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
NΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΝΟΜΟY   ΕΥΡΥΤΑΝΊΑΣ
Ζαχ.Παπαντωνίου  2
Τ.Κ.  36100    Καρπενήσι
Τηλ-fax:2237025410Καρπενήσι 01/10/2012                                                        


Η  Νομαρχιακή  Διοικούσα  Επιτροπή της Νέας  Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας,

ΚΛΕΑΝΘΗ ΦΟΥΡΛΙΓΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. Δ. ΒΕΛΑΕΤΗ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ  κ. Δ. ΒΕΛΑΕΤΗ

Θα ήθελα να ενημερώσω τους Δημότες Αγράφων ότι δεν είναι αυτοσκοπός να «φιλοξενούμαι» εβδομαδιαίως στις σελίδες των εφημερίδων. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να σιωπήσω τόσο στο υστερόγραφο της επιστολής του κ. Βελαέτη, που άμεσα και με θρασύτατο χαρακτηρισμό αναφέρεται στο πρόσωπό μου, όσο και στο υπόλοιπο της επιστολής που αφορά το Δήμο Αγράφων. Υποχρέωσή μου να ξεκινήσω από την αναφορά του  στο  Δήμο,  διότι αυτό είναι  το μείζον θέμα και ύστερα να αναφερθώ στο υστερόγραφό του.