Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Είχε ρημάξει τις εκκλησίες της Ευρυτανίας(φωτορεπορτάζ)Είχε αδυναμία στα παγκάρια και στα τάματα των πιστών... 56χρονος από την Κερατέα Αθηνών. Η δράση του όμως, σταμάτησε από άνδρες της Ασφάλειας Καρπενησίου, όταν ενημερώθηκαν από κατοίκους των χωριών της Ποταμιάς για απανωτές διαρρήξεις στις Εκκλησίες.....

Τελικά κατάφεραν μετά από έρευνα και παρακολούθηση και τον συνέλαβαν στην Αγία Βλαχέρνα. Στην κατοχή του βρέθηκαν δεκάδες διαρρηκτικά εργαλεία, εικόνες και τάματα πιστών.

Yπογραφή της τελικής κύρωσης του αναδασμού του Αγροκτήματος Σπερχειάδας.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                               Λαμία  21 - 09- 2012
      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                             

                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
…… 
Είκοσι χρόνια μετά την απόφαση διενέργειας υποχρεωτικού αναδασμού σε έξι αγροκτήματα της Δυτικής Βύστριζας, έφτασε στην τελική φάση της ολοκλήρωσής του  ένα σημαντικό έργο για τους αγρότες και την αγροτική οικονομία της περιοχής, με την υπογραφή της τελικής κύρωσης του αναδασμού του Αγροκτήματος Σπερχειάδας.

9ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση 5ης Τροποποίησης του Περιφερειακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από πιστώσεις Κ.Α.Π., έτους 2012 (Π.Ε. Φθιώτιδας, Π.Ε. Φωκίδας, Π.Ε. Ευρυτανίας, Π.Ε. Βοιωτίας και Π.Ε. Εύβοιας).ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                Λαμία  21-09-2012
                                              
……………………………

  1. ………………………………………………………………………

Πρόσκληση στις εργασίες του 9ου  Περιφερειακού Συμβούλιου Στερεάς Ελλάδος  …………………………………………………………………………………………………….

 Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 9η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις  27 Σεπτεμβρίου  2012, ημέρα Πέμπτη  και  ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
                   ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΠΕΛΕΡΗ

           

          Λαμία ,  20  Σεπτεμβρίου 2012Υλοποιώντας τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για διάθεση προς ενοικίαση με συμβολικό μίσθωμα αγροτεμαχίων δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης του ΥΠΑΑΤ, θα υπογραφούν την   Δευτέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. από τον  Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Στ. Καπελέρη στο κτίριο της  Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας οι πρώτες για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμβάσεις μίσθωσης αγροτεμαχίων.