Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΗΣ ΟΕΣ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΑΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φετινό Πανευρυτανικό Αντάμωμα της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων, στη Σωτήρα Ανατ. Φραγκίστας, την περασμένη Κυριακή 29 Ιουλίου 2012.  Στη φυσική του θέση, όπως πολλοί είπαν, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η κορυφαία αυτή πολιτιστική εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από την ΟΕΣ και τον Δήμο Αγράφων.

Έκκληση επιστημόνων για παύση χρήσης αμιάντου Άμεση η απομάκρυνση του ΕΛΕΝΙΤ από τα κτήρια που υπάρχουν στο Δήμο Αγράφων


Έκκληση επιστημόνων για παύση χρήσης αμιάντου Άμεση η απομάκρυνση του ΕΛΕΝΙΤ από τα κτήρια που υπάρχουν στο Δήμο Αγράφων

Έκκληση για την απαγόρευση εξόρυξης, χρήσης και εξαγωγής όλων των μορφών του αμιάντου, σε παγκόσμιο επίπεδο, απηύθυναν την Τρίτη 150 διεθνείς οργανισμοί υγείας και επιστήμονες από 20 χώρες.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε λίγο μετά την απόφαση της κυβέρνησης του Κεμπέκ να χορηγήσει δάνειο ύψους 58 εκατομμυρίων δολαρίων για την επαναλειτουργία των μεταλλείων αμιάντου Johns-Manville, με στόχο την παραγωγή και εξαγωγή του ορυκτού για άλλα 20 χρόνια.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                            
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                   Λαμία 9 Αυγούστου 2012
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΕΤΣΙΟΥ                                                  

                                                                                                                                                          
     Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Αυγούστου 2012 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , του Δήμου Λαμιέων και του ΕΒΕ Φθιώτιδας ευρεία σύσκεψη για την επάνοδο του Ράλλυ Ακρόπολης στη Στερεά Ελλάδα.