Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Πώς κάνει τόσο θόρυβο ένα τζιτζίκι;


Στις διακοπές μου εκπλήσσομαι από το απίστευτο βουητό των τζιτζικιών. Πώς μπορεί ένα τόσο μικρό έντομο να κάνει τόση φασαρία; Οι ήχοι προέρχονται από τα αρσενικά τζιτζίκια, και ο σκοπός τους είναι να πληροφορηθούν τα θηλυκά ότι υπάρχει ένα ελκυστικό αρσενικό εκεί κοντά.

EN ORESI FESTIVAL 2012 | ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ LINE UP!


ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 
ΣΤΟ LINE UP ΤΟΥ 
«EN'ORESI» FESTIVAL

11, 12 & 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 

Ο Δήμος Καρπενησίου και η Didi Music παρουσιάζουν 

Συνεδρίασε στη Λαμία το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς ΕλλάδαςΣτη Λαμία, έγινε στις 23 Ιουλίου του 2012, η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας, με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη, όπου συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά την ωρίμανση, την προώθηση και την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής σε όλη την Περιφέρεια. Συγκεκριμένα :

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΑΔΑ ΕΛΑΤΕΙΑΣ


Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της αποκατάστασης ΧΑΔΑ «ΒΟΥΚΟΛΙΑ» Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, προϋπολογισμού  261.000 €.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε και χρηµατοδοτείται από το ΕΣΠΑ, το έργο της αποκατάστασης ΧΑΔΑ «ΒΟΥΚΟΛΙΑ» Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, µε προϋπολογιστώ 261.000 €, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και από το Ταμείο Συνοχής, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 -2013», και των δράσεων που έχουν  εκχωρηθεί στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΚΟΛΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ανακοινώθηκε σήμερα από τον Πρόεδρο του κινήματος μας κ. Πάνο Καμμένο στην ομιλία του κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας και με κοινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος κ. Μιχάλη Γιαννάκη και του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Μαρκόπουλου, ο ορισμός των μελών των Τομέων Κοινοβουλευτικής Ευθύνης.