Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

                                                                             Λαμία,  13  Ιουνίου  2012

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σας ενημερώνει ότι για το έτος 2012 ανατέθηκε στις υπηρεσίες της, η οργάνωση και παρακολούθηση της κουνουποκτονίας σε όλη την Περιφέρεια, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τ.ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ


Την Ευρυτανία και τη Φθιώτιδα θα επισκεφθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου και την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 αντίστοιχα ο εκπρόσωπος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Τέρενς Κουίκ. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του κ. Κουίκ έχεις εξής:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣΠέρασαν δέκα (10) ολόκληρα χρόνια από την  εποχή που ανέλαβε την διακυβέρνηση του Νομού μας ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κοντογιώργος. Θα  περίμενε λοιπόν κάποιος καλόπιστος κάτοικος του Νομού  αυτού,  από τον διεκδικούντα και πάλι την ψήφο σας, να εκτελέσει κάποιο από τα τόσα έργα που εξήγγειλε προεκλογικά και προ 10ετίας (2000 – 2010). ΄Ηλθε λοιπόν τώρα  η ώρα του απολογισμού η ώρα της κρίσεως τόσο αυτού όσο και ημών.                        
Μήπως άραγε προέβη στην έναρξη έστω της εκτέλεσης και δημοπράτησης του δρόμου της ανατολικής πρόσβασης της νέας Ε.Ο Καρπενησίου –Λαμίας; Η μήπως προέβη σε  κάποιες άλλες συγκεκριμένες ενέργειες για την αξιοποίηση της λίμνης των Κρεμαστών; Γιατί μέχρι το έτος 2010 ο δρόμος από Βαρβαριάδα προς τα χωριά των Αγράφων παρέμεινε χωματόδρομος και σε άθλια κατάσταση; Γιατί η οδική σύνδεσή μας με τους γειτονικούς Νομούς: Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Καρδίτσα – Παραμεγδόβιος γιατί παραμένει ημιτελής όλα αυτά τα χρόνια; Αλλά μήπως  προχώρησε  σε κάποια άλλα έργα οδοποιίας του επαρχιακού δρόμου Καρπενησίου-Κέδρων; Τέλος μήπως ολοκλήρωσε κάποια  έργα σχετικά με τους ΧΥΤΑ  στην Ευρυτανία και στους πρώην Δήμους της  και δεν το αντιληφθήκαμε; Και τούτο γιατί όλα αυτά τα χρόνια  της παραμονής του στην Νομαρχία εμείς είδαμε πολλούς  Δημάρχους  - Αντιδημάρχους του Νομού μας να βρίσκονται κατηγορούμενοι  στα ποινικά Δικαστήρια με αποκορύφωμα να παραπεμφθεί και ο ίδιος ο παραπάνω υποψήφιος Βουλευτής ως κατηγορούμενος στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας για την περίφημη υπόθεση της λειτουργίας του Εργοστασίου Εμφιαλώσεως νερού στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Ευρυτανίας.  Η δίκη του βέβαια δεν έγινε τον περασμένο Μαϊο λόγω της εκλογής του ως Βουλευτή Ευρυτανίας οπότε ανεβλήθη η υπόθεσή του. 
Οφείλουμε όμως  να …ομολογήσουμε ότι επί θητείας του ως Νομάρχου προέβη σε ορισμένα   έργα όπως: Η διεμβόλιση του Βελουχιού προκειμένου να συνδεθεί το Καρπενήσι  με …την Αγία Τριάδα ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Τέλος ενδιαφέρθηκε  τα μέγιστα για  τους αναπήρους  όλων των ειδών, ανεξαρτήτως  ηλικίας, φύλλου ή  ποσοστού αναπηρίας.
Για τους παραπάνω λόγους και επειδή δεν ανήκουμε στην κατηγορία των επαγγελματιών της πολιτικής και επιπλέον πιστεύουμε ότι είμαστε δοκιμασμένοι και καταξιωμένοι από κάθε άποψη στην κοινωνία της Ευρυτανίας χωρίς την παραμικρή ανάμιξη σε οιουδήποτε είδους παράνομη και ανήθικη συναλλαγή. Ψηφίζουμε ένα κόμμα σταθερά προσανατολισμένο στην Ευρωζώνη και το Ευρώ με εγγύηση την σταθερότητα και στόχο την ανάπτυξη και όχι την επιστροφή στη δραχμή, στο παρελθόν και στην εξαθλίωση Ζ Η Τ Α Μ Ε την προτίμησή σας στο ψηφοδέλτιο-λίστα του ΠΑΣΟΚπου αποτελείται από τους ΛΑΜΠΡΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ – ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ  - ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΦΗ