Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά με το Γ. Γ. του Υπουργείου Υγείας για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  01 -06-2012
                                              

                                         
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Ιουνίου συνάντηση με τον Γ. Γ. Υγείας με αντικείμενο τα φλέγοντα θέματα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με την συμμετοχή των  Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Σταίκου και Μπακομήτρου και του Διοικητή του Γ. Ν. Λαμίας.

Ο Δικηγόρος Δημήτρης Καρφής αντί του ΚΑΡΑΝΙΚΑ στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Πρώτος στη λίστα ο Λάμπρος Τσιτσάνης με 2ο τον Ι. Σταμάτη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΦΗ
 Ο κ. Καρφής είναι Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Ευρυτανίας και μόνιμος Εκπαιδευτικός – Καθηγητής Β/θμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας κλάδου ΠΕ 13.  Γεννήθηκε στη Λαμία το έτος 1959 και από της γεννήσεώς του μέχρις ότου αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου κατά το σχολικό έτος 1976-77 ήταν μόνιμος κάτοικος Κοινότητας Αγίου Νικολάου Ευρυτανίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ      
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ                            
E-mail : bkarfis@otenet.gr                          

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

Είχαμε δημοσιεύσει μια απόφαση-σκάνδαλο της δημοτικής αρχής του δήμου Καρπενησίου, η οποία ελήφθη μόνο από την πλειοψηφία και αφορούσε στην χαριστική παράταση μίσθωσης δύο δημοτικών καταστημάτων στο Κεφαλόβρυσο για 12 επί πλέον χρόνια, τη στιγμή μάλιστα που ο μισθωτής όφειλε στον Δήμο Καρπενησίου  δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Είχαμε δημοσιοποιήσει επίσης ότι η απόφαση αυτή στις 27/12/2011 ακυρώθηκε στο σύνολό της από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας ως παράνομη, με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της δημοτικής αρχής.