Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει! ΗΕυρυτανία θα τα καταφέρει!


       ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
       ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ30/04/2012
                                               
Φίλες και Φίλοι Ευρυτάνες, οι εκλογές της 6ης Μαΐου, οι κρισιμότερες που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, μπορούν να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία καθαρή εντολή διακυβέρνησης.

Εκδήλωση ΕτεροδημοτώνΑθήνα, 28 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βροντερό "παρών" έδωσαν οι ετεροδημότες της Αθήνας στην συγκέντρωση που έγινε στο CROWNE PLAZA και είχε ως ομιλητές την Γραμματέα της Νομαρχιακής οργάνωσης κ. Βέτα Καρφή και τους υποψήφιους βουλευτές Ηλία Καρανίκα, Γιάννη Σταμάτη και Λάμπρο Τσιτσάνη. Οι ομιλητές μεταξύ των άλλων αναφέρθηκαν στο παρόν και το μέλλον της Ευρυτανίας και τόνισαν την  αναγκαιότητα  παραμονής της χώρας στο ευρώ και στη χάραξη πολιτικής εξόδου από την κρίση.
 Στην εκδήλωση το παραβρέθηκαν επίσης, ο πρώην υφυπουργός Κώστας Τσιγαρίδας, οι πρώην υποψήφιοι βουλευτές Λάμπρος Μάκας,  Νάσος Γεωργαλής,  Γιώργος Λάγαρης,  Όλγα Οικονόμου,  Κώστας Μπουμπουρής, ο πρώην Δημαρχος Ποταμιάς Γιάννης Ίβρος και ο Ευρυτάνας πρώην Γενικός Γραμματέας Κώστας Παπαλέξης. 

προσκληση κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσηςΚαρπενήσι 30/04/2012
Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Ευρυτανίας καλεί τα μέλη και τους φίλους της, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 και ώρα 19:00μ.μ στην κεντρική προεκλογική ομιλία των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, Αρμάγο Χρήστο, Κοντογεώργο Κων/νο και Κουλαρμάνη Φώτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.