Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Πρόταση Καρανίκα για μετονομασία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γρανίτσας σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο «Λεωνίδας Μανωλίδης»


Αθήνα, 18 Απριλίου 2012


   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Ευάγγελο Ξαρχά κατέθεσε την πρότασή του ο Ηλίας Καρανίκας για τη μετονομασία του Π.Π.Ι. Γρανίτσας σε Π.Π.Ι. «Λεωνίδας Μανωλίδης» προς τιμήν του ομότιμου Καθηγητή.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

Tο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων βουλευτών για το νομό Ευρυτανίας


Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων βουλευτών για το νομό Ευρυτανίας, υπήρξε προσφορά υποψηφιοτήτων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ------------------- ΗΜΕΡΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΣτις 19 Απριλίου 2012, ημέρα Πέμπτη, επέτειος του θανάτου του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, θα εορτασθεί η ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.

            Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της ημέρας  αυτής θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις:
1.      Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. από την ογδόη (8η) πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 19ης Απριλίου 2012....

Για τις ανάγκες των Δήμων Απεραντίων και Ασπροποτάμου διορίσθηκε ο πρώτος μόνιμος ειδικευμένος ιατρός στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Γρανίτσας.


Aθήνα, 17 Απριλίου 2012


        


Ειδικότερα, με το υπ'αριθ. 370/4-4-2012 ΦΕΚ, διορίστηκε ο Ευρυτάνας στην καταγωγή ιατρός Παναγιώτης Τσίγκας, και  αναλαμβάνει καθήκοντα την προσεχή εβδομάδα..
Για το θέμα αυτό ο κ. Καρανίκας δήλωσε:
«Πιστεύω ότι πλέον έγινε οριστικά η αρχή για την πλήρη λειτουργία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γρανίτσας.