Σάββατο 28 Απριλίου 2012

FOCUS ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ




Εκπομπή με την Κατερίνα Μπατζελή.


Η Φαίη Μαυραγάνη κάνει FOCUS στην Φθιώτιδα στο στούντιο της FOCUS WEB TV και συζητά με την Κατερίνα Μπατζελή, π. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,Υποψήφια Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φθιώτιδας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ.. Το θέμα της ανεργίας και ιδίως των νέων ανθρώπων θα πρέπει να τελειώσει για τη χώρα, τη Στερεά Ελλάδα, τη Φθιώτιδα.



Δείτε αυτές τις δηλώσεις στην εκπομπή Focus στην Περιφέρεια πατώντας


                              FOCUS 24-04-2012 Mpatzeli.PNG 
                                Focus Web TV
                     

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


 Aρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Το Παρόν" της Κυριακής 22-4-12και αφορά στη δράση του Βουλευτή Ευρυτανίας Ηλία Καρανίκα, για ενημέρωσή σας.

Το περιεχόμενο του σχολίου είναι το εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ




          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Καρπενήσι,   26  Απριλίου 2012
        ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
        ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
         Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ                                    
          ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ       
         




Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Α.  Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη (8η)  πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του  ηλίου της 9ης Μαΐου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οι υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Ξεκινάει το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου


Καρπενήσι, 26 Απριλίου 2012


Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 η κλήρωση
Κάλεσμα Δήμου Καρπενησίου για χορηγούς και εθελοντές
Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 και ώρα 15:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη διεξαγωγή των αγώνων, στο πλαίσιο του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 25-04-2012
                                                                                        
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 18:00 στη κέντρο Ρουμελιωτών  στην Αθήνα, η προεκλογική συγκέντρωση των υποψηφίων βουλευτών κ΄ Αρμάγου Χρήστου, Κουλαρμάνη Φώτη και Κοντογεώργου Κώστα της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας. Οι ετεροδημότες Ευρυτάνες της Αθήνας θα δώσουν και αυτοί σύσσωμοι των αγώνα για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στέλνοντας στη βουλή Ευρυτάνα βουλευτή, για να φύγουμε από το χθες. Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και με την Νίκη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΛΙΑ Δ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ


"Το δικό του ΕΣΥ έχει καταφέρει να δημιουργήσει στην Ευρυτανία, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού Ηλίας Καρανίκας , υποψήφιος ξανά σε τούτες τις εκλογές. Με γνώσεις άριστες στον χώρο της υγείας, γιατρός, γαρ, αλλά και με την επιμονή του για την Ευρυτανία, έδωσε τη μάχη για την υγεία των συμπατριωτών του και τα κατάφερε. Από το νοσοκομείο στα ασθενοφόρα και από τους ειδικευόμενους γιατρούς σε αιματολογικές εξετάσεις στα ορεινά του νομού, μέχρι τα παραρτήματα κοινωνικής πρόνοιας στα φαρμακεία και στα σχολεία, ο γιατρός έβαλε σε εφαρμογή το ΕΣΥ του Γεννηματά και το δικαίωσε".

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ένα μυστικό που αξίζει να μοιραστείς- Καρπενήσι, Ελλάδα



Από το πρακτορείο Sunvil, Μ. Βρετανία
Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις ενός ταξιδιώτη είναι να συναντήσει το απροσδόκητο σε ένα μέρος που θεωρεί οικείο και να εκπλαγεί με κάτι που βρίσκεται απλά κάπου τριγύρω.
Το Καρπενήσι αποτελεί ακριβώς ένα τέτοιο μέρος. Στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας, στο νομό Ευρυτανίας, συναντάμε μία ορεινή, γεμάτη δάση, καταρράκτες και αναρίθμητες πηγές περιοχή που προσιδιάζει περισσότερο στις Ελβετικές Άλπεις παρά στην ελληνική ενδοχώρα.

Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης





Στις 4 Απριλίου, ένας 77χρονος συνταξιούχος και παππούς πήγε στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων. Ήταν άλλο ένα κανονικό, πολυάσχολο, πρωινό σαν όλα τα άλλα, ώσπου ο άνθρωπος αυτός, σε κοινή θέα, τοποθέτησε ένα όπλο στον κρόταφο του και τράβηξε τη σκανδάλη. Στο σημείωμα που άφησε, κατηγορούσε την ελληνική κυβέρνηση, την οποία συνέκρινε με τους δοσίλογους που κυβέρνησαν την κατεχόμενη Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ψήφισε θετικά. Ψήφισε Δημοκρατική Συμμαχία.


Δημοκρατική Συμμαχία


Το δεκάλεπτο της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Κατεβάστε το δεκάλεπτο από εδώ.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Από το Δήμο Καρπενησίου


                    
                                                  
Ο Δήμος Καρπενησίου πραγματοποίησε το Σάββατο, 21 Απριλίου, τη διανομή ελαιόλαδου στο πλαίσιο της δράσης «Λάδι χωρίς Μεσάζοντες». Συγκεκριμένα, διατέθηκαν συνολικά 14 τόνοι ελαιόλαδου στους δημότες Καρπενησίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 4:ΟΟ το απόγευμα, στο χώρο που πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρη. Μετά από συγκέντρωση προσφορών από ελαιοπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα επιλέχτηκε η πιο συμφέρουσα προσφορά που συνδύαζε τη χαμηλότερη τιμή και την πιστοποιημένη ποιότητα.

Κρούσματα αισχρής προβοκάτσιας με σκοπό την πυροδότηση του προεκλογικού κλίματος στην Ευρυτανία. καταγγέλλει ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Ηλίας Καρανίκας. Στην δήλωσή του αναφέρει:





                                                                                                Αθήνα, 24 Απριλίου 2012





«Καταδικάζω απερίφραστα αυτού του είδους τη συμπεριφορά και εφιστώ την προσοχή προς όλους, να μην εμπιστεύονται ανώνυμα τηλεφωνήματα που δήθεν προέρχονται από το Γραφείο μου.

ΕΣΠΑ δύο έργα ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων στους Δήμους Θήβας και Λαμίας, συνολικού προϋπολογισμού 2.612.500 €.



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  25 -04-2012
  




                                         

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ δύο έργα ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων στους Δήμους Θήβας και Λαμίας, συνολικού προϋπολογισμού 2.612.500 €.

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά οι αποφάσεις ένταξης έργων που υποβλήθηκαν από τους Δήμους Θήβας και Λαμίας στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων αστικών σχεδίων και χρηματοδοτούνται από το περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 2.612.500 €. Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν :

Την ανάπλαση του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων, επιλέξιμου προϋπολογισμού 2.280.000 €.

Την Κυριακή 29 Απριλίου καθαρίζουμε και εμείς τη γειτονιά μας



Στην παγκόσμια εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού “Let’s do it Greece” συμμετέχει ο Δήμος Βύρωνα, στηρίζοντας την εθελοντική δράση που έχει στόχο να κάνει πράξη το μήνυμα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα». Στις 29 Απριλίου, στις 10 το πρωί, δίνουμε ραντεβού και καθαρίζουμε 7 σημεία σε όλη την πόλη. Τα σημεία είναι η πλατεία Τσιρακοπούλου, η πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείο), το πάρκο Αγίας Τριάδας, το πάρκο Μυρρακτής, το πάρκο Καραολή και Δημητρίου (έναντι Δημαρχείου), η πεζογέφυρα Καρέα και η πλατεία Νικολαΐδη.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ


Η υποψηφιότητα για τoν νομό Ευρυτανίας του Ευρυτάνα νέου Μπακόλα Κωνσταντίνου 32 χρ  για τους ανεξάρτητους Έλληνες στην Ευρυτανία ΚΛΕΙΔΩΣΕ !

Συνήλθε χθες σε συνεδρίαση η Διακομματική Επιτροπή

Συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του δημάρχου κ. Στάθη Κουσουρνά η διακομματική επιτροπή για να καθορίσει τους τρόπους προβολής των κομμάτων και των υποψηφίων που θα μετάσχουν στις εκλογές της 6ης Μαίου.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Kοινές ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας

ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 23-04-2012
 
 
                                                
 
   Σας ενημερώνουμε για τις προεκλογικές κοινές ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας,των κ΄Αρμάγου Χρήστου,Κοντογεώργου Κων/νου και Κουλαρμάνη Φώτη που έχουν ως εξής:

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

O Περγαντάς στο Καρπενήσι


        
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  23 -04-2012
   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                





                                         


Την Τρίτη  24/04/2012  ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  κ. Κλέαρχος  Περγαντάς θα βρίσκεται στο Καρπενήσι όπου στις 11:30 π.μ., θα γίνει συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής  στο γραφείο του  Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Ευρυτανίας,  Καραμπά  Βασιλείου.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Mε μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με τους Ευρυτάνες Ετεροδημότες του Νομού Φθιώτιδας στο Ξενοδοχείο Σαμαρά στη Λαμία όπου και μίλησαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Αρμάγος Χρήστος, Κοντογεώργος Κων/νος, Κουλαρμάνης Φώτιος.

ΝOMΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Καρπενήσι  22/04/2012
 

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Ευρυτανίας, σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 21 Απριλίου 2012  και ώρα 19:00 μ.μ. με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό  πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση  με τους  Ευρυτάνες Ετεροδημότες  του Νομού Φθιώτιδας  στο Ξενοδοχείο Σαμαρά στη Λαμία όπου και μίλησαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας  κ.κ. Αρμάγος  Χρήστος, Κοντογεώργος Κων/νος, Κουλαρμάνης Φώτιος.

Έφαγαν Αλεπού στην Εύβοια...


Στερεά Ελλάδα Έφαγαν Αλεπού στην Εύβοια...

Η οικονομική κρίση αποτυπώνεται σε ένα ακόμα τραγικό παράδειγμα απελπισίας και προσπάθειας επιβίωσης.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

NOMΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


 
 
Καρπενήσι  20/04/2012
  
Δ ΕΛ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
 
Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Ευρυτανίας,καλεί  τους Ευρυτάνες Ετεροδημότες  της Φθιώτιδας το Σάββατο 21 Απριλίου 2012  και ώρα 19:00 μ. μ στο Ξενοδοχείο Σαμαρά στη Λαμία όπου θα μιλήσουν οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας  κ.κ. Αρμάγος  Χρήστος, Κοντογεώργος Κων/νος, Κουλαρμάνης Φώτιος.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τα μέχρι τώρα ονόματα των υποψηφίων όλων των κομμάτων στην Ευρυτανία, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του www.sesoa.gr "Διάφορα άλλα Νέα".


Οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων στο Νομό μας για τις εκλογές της 6/5/2012

Δημ.: 18/4/2012 – 14:00
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων των παρακάτω κομμάτων, που θα διεκδικήσουν τη Βουλευτική έδρα στο Νομό μας, ενώ δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν και τα ονόματα των υποψηφίων των άλλων κομμάτων, τα οποία θα αναρτηθούν μόλις ανακοινωθούν.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πρόταση Καρανίκα για μετονομασία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γρανίτσας σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο «Λεωνίδας Μανωλίδης»


Αθήνα, 18 Απριλίου 2012


   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Ευάγγελο Ξαρχά κατέθεσε την πρότασή του ο Ηλίας Καρανίκας για τη μετονομασία του Π.Π.Ι. Γρανίτσας σε Π.Π.Ι. «Λεωνίδας Μανωλίδης» προς τιμήν του ομότιμου Καθηγητή.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

Tο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων βουλευτών για το νομό Ευρυτανίας


Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων βουλευτών για το νομό Ευρυτανίας, υπήρξε προσφορά υποψηφιοτήτων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ------------------- ΗΜΕΡΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Στις 19 Απριλίου 2012, ημέρα Πέμπτη, επέτειος του θανάτου του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, θα εορτασθεί η ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.

            Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της ημέρας  αυτής θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις:
1.      Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. από την ογδόη (8η) πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 19ης Απριλίου 2012....

Για τις ανάγκες των Δήμων Απεραντίων και Ασπροποτάμου διορίσθηκε ο πρώτος μόνιμος ειδικευμένος ιατρός στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Γρανίτσας.


Aθήνα, 17 Απριλίου 2012


        


Ειδικότερα, με το υπ'αριθ. 370/4-4-2012 ΦΕΚ, διορίστηκε ο Ευρυτάνας στην καταγωγή ιατρός Παναγιώτης Τσίγκας, και  αναλαμβάνει καθήκοντα την προσεχή εβδομάδα..
Για το θέμα αυτό ο κ. Καρανίκας δήλωσε:
«Πιστεύω ότι πλέον έγινε οριστικά η αρχή για την πλήρη λειτουργία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γρανίτσας.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας :Επιλογή υποψηφίων βουλευτών Ν.Ευρυτανίας


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας στην διακήρυξη του περί καθόδου στις εκλογές 6 Μαΐου 2012 με συνδυασμούς σε όλη την επικράτεια συνεχίζει την επιλογή των υποψηφίων που θα αποτελέσουν τους υποψηφίους βουλευτές του στον Νομό Ευρυτανίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του vulpinews,oι υποψήφιοι βουλευτές για τον Nομό Ευρυτανίας είναι:

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.. και γρήγορα να έρθει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ για τη χώρα μας ..,ι το ΦΩΣ της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ να λάμψει σε κάθε σπίτι..Για όσους ταξιδέψουν καλό ταξίδι .. και καλή επιστροφή...!!



ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΤΣΙΚΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΦΕΓΓΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΔΗΣΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ



Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Ευρυτανία θα έχει δύο βουλευτές, την αρχηγό της Δημοκρατικής Συμμαχίας και τον βουλευτή που θα επιλέξει»

Δια στόματος Ντόρας Μπακογιάννη ανακοινώθηκε επισήμως το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ στο Νομό Ευρυτανίας, τη Δευτέρα 9 Απριλίου 20120, στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Γιατρός συνελήφθη για χρηματισμό. Κατέρρευσε όταν είδε τους αστυνομικούς. (video)






ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία του Καρπενησίου από την επ΄αυτοφώρω σύλληψη γιατρού, την ώρα που έπαιρνε "φακελάκι" από ασθενή για να τον χειρουργήσει.

Αρχίζει στις 27 Απριλίου η έναρξη υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση (ΤΟΠΣΑ)», που αφορούν τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας ανέργων της Στερεάς Ελλάδας



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  11 -04-2012




Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Διαγωνισμός ΑΥΡΑ-ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων

O διαγωνισμούς του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ σε συνεργασία με το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ για την επιλογή περιοχών στις οποίες θα υλοποιηθούν περιβαλλοντικές δράσεις έχει ήδη ανακοινωθεί!!! Ανάμεσα τους είναι και η δημιουργία βοτανικού κήπου στο Κεφαλόβρυσο του Δήμου Καρπενησίου. Μπείτε στο facebook και ψηφίστε μέχρι τις 25/5/2012 το Καρπενήσι: http://www.facebook.com/avragreen.gr?sk=app_299242866815449

Παραίτηση Αντιδημάρχου Καρπενησίου, Θανάση Φέγγου


Καρπενήσι, 10 Απριλίου 2012



Την Τρίτη 10 Απριλίου 2012, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, Θανάσης Φέγγος δήλωσε στο Δήμαρχο την παραίτηση του, τόσο από τη θέση του Αντιδημάρχου όσο και από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου Καρπενησίου.

Σύσκεψη για το Πρόγραμμα Leader στο Δήμο Καρπενησίου Την Τρίτη του Πάσχα ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης στο Φουρνά


Καρπενήσι, 10 Απριλίου 2012

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, σύσκεψη ενημέρωσης σχετικά με το περιεχόμενο της 2ης Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος LEADER της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακής Καρδίτσας (Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α.) με τη συμμετοχή των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων της Δ.Ε. Φουρνά, Δημοτικών Συμβούλων, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, του Δ/ντη της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. κ. Β. Μπέλλη και του συντονιστή του Προγράμματος LEADER κ. Π. Ντανοβασίλη.

ΟΠΑΠ προς Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου!!!

Την έγκριση αγοράς ασθενοφόρου γνωστοποιεί με επιστολή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Π.Α.Π. κ. Γιάννης Σπανουδάκης προς τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Ευάγγελο Ξαρχά.

εντάχθηκαν στο Περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ έργα προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας συνολικού προϋπολογισμού 4.297.451 €.


Λαμία  10 -04-2012
   




                                         



Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά, εντάχθηκαν στο Περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ έργα προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας συνολικού προϋπολογισμού 4.297.451 €.

Ευχές Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα



Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα σηματοδοτούν για όλους μας την ελπίδα. Δίνουν το μήνυμα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο μας και μας υπενθυμίζουν την ανάγκη της κοινωνίας μας για περισσότερο «εμείς» και λιγότερο «εγώ». Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση!

ΕΥΧΕΣ




Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας
Ηλίας Δ. Καρανίκας


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ




Εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.
Οι φετινές γιορτές, βρίσκουν τη χώρα και τους πολίτες στην κορύφωση μιας ιδιαίτερα κρίσιμης και δύσκολης περιόδου. Η παρατεταμένη ύφεση δημιούργησε νέους συσχετισμούς στην οικονομία και στην κοινωνία και μετατόπισε τις προσδοκίες μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Εκείνο που γίνεται σαφές πια με τον πλέον προφανή τρόπο, είναι ότι στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου πρέπει να διαμορφωθεί νέα δυναμική. Ο κόσμος μας χρειάζεται να αποκτήσει νέα οπτική και κυρίως χρειάζεται να αναδείξει νέες αρχές και αξίες που θα θεμελιώνουν την κοινωνική δικαιοσύνη, τη συλλογικότητα και την ισορροπία στη συνύπαρξη ανθρώπων, κοινωνιών και κρατών.

Αυτή η δύσκολη εποχή για τον τόπο μας, ας ελπίσουμε ότι θα είναι και εποχή σημαντικών αλλαγών. Ας αναδειχτεί μέσα από την κρίση, ένα αναθεωρημένο και υγιές σύστημα που θα μπορεί να δημιουργήσει σταθερές βάσεις για το αύριο όλων μας.
Χρόνια πολλά, με υγεία, αντοχές και ελπίδα.


ΕΥΧΕΣ



Επ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα εύχομαι σε όλες τις Ευρυτάνισσες και σε όλους τους Ευρυτάνες καλή Ανάσταση, ΥΓΕΙΑ, εργασία σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους μας και εύχομαι επίσης η οικονομική κρίση να περάσει γρήγορα χωρίς οικογενειακές επιπτώσεις.       
                                                                        Με Εκτίμηση
                                                          Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
 
                                                                                  Λάμπρος Χ. Τσιτσάνης

Το τροπάριο της Κασσιανής


Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ



    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          
   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                
  
                                    





                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το θαυμασμό του πλήθους των επισκεπτών και των διοργανωτών απέσπασε το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6,7, & 8 Απριλίου 2012.

Δήμος Βύρωνα