Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Διαγωνισμός ΑΥΡΑ-ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων

O διαγωνισμούς του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ σε συνεργασία με το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ για την επιλογή περιοχών στις οποίες θα υλοποιηθούν περιβαλλοντικές δράσεις έχει ήδη ανακοινωθεί!!! Ανάμεσα τους είναι και η δημιουργία βοτανικού κήπου στο Κεφαλόβρυσο του Δήμου Καρπενησίου. Μπείτε στο facebook και ψηφίστε μέχρι τις 25/5/2012 το Καρπενήσι: http://www.facebook.com/avragreen.gr?sk=app_299242866815449

Παραίτηση Αντιδημάρχου Καρπενησίου, Θανάση Φέγγου


Καρπενήσι, 10 Απριλίου 2012Την Τρίτη 10 Απριλίου 2012, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, Θανάσης Φέγγος δήλωσε στο Δήμαρχο την παραίτηση του, τόσο από τη θέση του Αντιδημάρχου όσο και από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου Καρπενησίου.

Σύσκεψη για το Πρόγραμμα Leader στο Δήμο Καρπενησίου Την Τρίτη του Πάσχα ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης στο Φουρνά


Καρπενήσι, 10 Απριλίου 2012

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, σύσκεψη ενημέρωσης σχετικά με το περιεχόμενο της 2ης Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος LEADER της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακής Καρδίτσας (Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α.) με τη συμμετοχή των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων της Δ.Ε. Φουρνά, Δημοτικών Συμβούλων, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, του Δ/ντη της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. κ. Β. Μπέλλη και του συντονιστή του Προγράμματος LEADER κ. Π. Ντανοβασίλη.

ΟΠΑΠ προς Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου!!!

Την έγκριση αγοράς ασθενοφόρου γνωστοποιεί με επιστολή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Π.Α.Π. κ. Γιάννης Σπανουδάκης προς τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Ευάγγελο Ξαρχά.

εντάχθηκαν στο Περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ έργα προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας συνολικού προϋπολογισμού 4.297.451 €.


Λαμία  10 -04-2012
   
                                         Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά, εντάχθηκαν στο Περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ έργα προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας συνολικού προϋπολογισμού 4.297.451 €.

Ευχές Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη για τις Άγιες Ημέρες του ΠάσχαΟι Άγιες Ημέρες του Πάσχα σηματοδοτούν για όλους μας την ελπίδα. Δίνουν το μήνυμα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο μας και μας υπενθυμίζουν την ανάγκη της κοινωνίας μας για περισσότερο «εμείς» και λιγότερο «εγώ». Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση!

ΕΥΧΕΣ
Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας
Ηλίας Δ. Καρανίκας


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.
Οι φετινές γιορτές, βρίσκουν τη χώρα και τους πολίτες στην κορύφωση μιας ιδιαίτερα κρίσιμης και δύσκολης περιόδου. Η παρατεταμένη ύφεση δημιούργησε νέους συσχετισμούς στην οικονομία και στην κοινωνία και μετατόπισε τις προσδοκίες μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Εκείνο που γίνεται σαφές πια με τον πλέον προφανή τρόπο, είναι ότι στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου πρέπει να διαμορφωθεί νέα δυναμική. Ο κόσμος μας χρειάζεται να αποκτήσει νέα οπτική και κυρίως χρειάζεται να αναδείξει νέες αρχές και αξίες που θα θεμελιώνουν την κοινωνική δικαιοσύνη, τη συλλογικότητα και την ισορροπία στη συνύπαρξη ανθρώπων, κοινωνιών και κρατών.

Αυτή η δύσκολη εποχή για τον τόπο μας, ας ελπίσουμε ότι θα είναι και εποχή σημαντικών αλλαγών. Ας αναδειχτεί μέσα από την κρίση, ένα αναθεωρημένο και υγιές σύστημα που θα μπορεί να δημιουργήσει σταθερές βάσεις για το αύριο όλων μας.
Χρόνια πολλά, με υγεία, αντοχές και ελπίδα.


ΕΥΧΕΣΕπ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα εύχομαι σε όλες τις Ευρυτάνισσες και σε όλους τους Ευρυτάνες καλή Ανάσταση, ΥΓΕΙΑ, εργασία σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους μας και εύχομαι επίσης η οικονομική κρίση να περάσει γρήγορα χωρίς οικογενειακές επιπτώσεις.       
                                                                        Με Εκτίμηση
                                                          Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
 
                                                                                  Λάμπρος Χ. Τσιτσάνης

Το τροπάριο της Κασσιανής