Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ από τον Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Καρπενησίου


Καρπενήσι, 4 Απριλίου 2012


        
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το β’ σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Δήμο Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό από τις 26 Μαρτίου έως τις 29 Μαρτίου 2012.
Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακή αφού παρακολούθησαν την εκπαίδευση 65 άτομα με αμείωτο ενδιαφέρον.
Η εκπαίδευση χωρίστηκε σε δύο μέρη:

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από το Καρπενήσι οι Άγγλοι τουριστικοί πράκτορες


Καρπενήσι, 3 Απριλίου 2012Στο Δήμο Καρπενησίου βρέθηκαν από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2012 έξι τουριστικοί πράκτορες , εκπρόσωποι των μεγαλύτερων γραφείων εναλλακτικού τουρισμού της Αγγλίας, συνοδευόμενοι από την προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ στην Αγγλία και την Ιρλανδία, κ. Κυριακή Μπουλασίδου.

Ο Δήμος Καρπενησίου στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NEXUS


Καρπενήσι, 3 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τις 29 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η 1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NEXUS. Ο Δήμος Καρπενησίου συμμετείχε επιτυχώς με δικό του περίπτερο, προσκαλώντας όλους αυτούς που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία, να επισκεφθούν το Δήμο Καρπενησίου και να ζήσουν τις ξεχωριστές εμπειρίες που τους προσφέρει η Ευρυτανική φύση.

«Χρηματοδοτούμε από το ΕΣΠΑ, με 9.445.000 €, σημαντικές παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών πρόνοιας, υγείας και περίθαλψης στη Στερεά Ελλάδα»    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  05 -04-2012
   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                

                                         


Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας : «Χρηματοδοτούμε από το ΕΣΠΑ, με 9.445.000 €, σημαντικές παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών πρόνοιας, υγείας και περίθαλψης στη Στερεά Ελλάδα» 

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά οι αποφάσεις ένταξης και χρηματοδότησης από το Περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ έργων υγείας και πρόνοιας και συγκεκριμένα :

Υλοποίηση του προγράμματος της καταπολέμησης των κουνουπιών (2012)


Λαμία  04 -04-2012
   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                

                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ως συνέχεια των πρώην Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, στο ζήτημα της υλοποίησης του προγράμματος της καταπολέμησης των κουνουπιών για το έτος 2012, ακολούθησε την ίδια μέθοδο και κινήθηκε στα ίδια πλαίσια, που είχαν χαραχθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις,  με προγραμματικές συμβάσεις και  φορέα υλοποίησης τις αναπτυξιακές εταιρείες.

Δήλωση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με την Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ για το σχολείο του Φουρνά


Καρπενήσι, 24 Ιανουαρίου 2012


Σε συνέχεια της από 5/4/2012 ανακοίνωσης της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:
«Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας σχετικά με την επίσκεψη που έκανα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Φουρνάς και τον ανοιχτό, δημοκρατικό διάλογο που έλαβε χώρα με τους διδάσκοντες.