Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντά η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού της Κύμης, προϋπολογισμού 8.979.000 €.
Λαμία 29-03-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν την Πέμπτη 29 Μαρτίου, τη σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για την κατασκευή του έργου με πλήρη τίτλο «Τροποποίηση και εκσυγχρονισμός λιμένα Κύμης». Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας), με προϋπολογισμό 8.979.000 €.

Απολογισμός Κουσουρνά


Tο προσεχές Σάββατο, στις 10 το πρωί,  στο Ροδίνι, θα πραγματοποιηθεί η  Γενική Συνέλευση της δημοτικής παράταξης «αλλάΖουμε τη Ρόδο». Θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων και η εκλογή Συντονιστικού οργάνου.
Ερωτηθείς ο Γ.Γ. του Δήμου Παύλος Τσίπρας αν είναι ικανοποιημένα τα στελέχη της παράταξης για το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή, παραδέχθηκε ότι προβλήματα και αδυναμίες υπάρχουν, θα πρέπει να αξιολογηθούν και να γίνουν προσπάθειες για να επιλυθούν, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων του δήμου.