Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Tακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας, με 22 θέματα!


                                                                   Λαμία  28 -03-2012

«Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στη δοκιμασία που υφίσταται η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και την πλήρη υποστήριξή μας στους εργαζόμενους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

«Εξασφαλίστηκε η συνέχεια της Λειτουργίας της Επιθεώρησης Εργασίας»Από το γραφείο του Βουλευτή Ευρυτανίας Ηλία Καρανίκα ανακοινώνεται ότι με την απάντηση της υπ' αριθ. 2481/13-2-2012 αναφοράς του προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας, διασφαλίζεται η συνέχεια του Τμήματος Ασφάλειας και Υγείας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας στην Ευρυτανία. Συγκεκριμένα στο κείμενο της αναλυτικής απάντησης αναφέρεται ότι οι υπηρεσίες του Σ.ΕΠ.Ε για την Ευρυτανία κρίνονται απαραίτητες και κατά συνέπεια η αρμόδια υπηρεσία έχει ζητήσει την διατήρησή τους.
Το κείμενο της απαντητικής επιστολής με αριθ. 6152/9-3-2012, και υπογραφή του αρμόδιου Υπουργού Γ. Κουτρουμάνη, έχει ως εξής:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Αγαπητή φίλη, φίλε
Η χώρα μας βιώνει τα τελευταία χρόνια μια πρωτοφανή κρίση, ως αποτέλεσμα της καταστρεπτικής πολιτικής της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Η ζωή όλων  μας χειροτέρεψε δραματικά. Οι ολέθριες επιλογές των κυβερνώντων, η αδυναμία τους και η απροθυμία τους να διαπραγματευτούν οτιδήποτε, η εμμονή τους στη «λάθος συνταγή», επιδείνωσαν την ύφεση και εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος, καθιστώντας το μη βιώσιμο.