Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Οργασμός έργων στο Δήμο της Ρόδου Νότιο Αιγαίο Οργασμός έργων στο Δήμο της ΡόδουΕπισκέψεις σε μεγάλα αλλά και μικρότερα έργα που εκτελούνται στην πόλη της Ρόδου πραγματοποίησε σήμερα (Τρίτη) ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών τους.

Ο δήμαρχος Ρόδου επισκέφτηκε το πρωί το Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών και είχε συνομιλία με το προσωπικό σε θέματα προμηθειών και διαγωνισμών.

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Λαμία 21 -03-2012Την Πέμπτη στις 22/03/2012 στο γραφείο του Περιφερειάρχη, στις 13:00 θα υπογραφούν μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του αναδόχου η σύμβαση κατασκευής του έργου :
«Κατασκευή οδού Κανάβαρι – Διασταύρωση Θεσπιέων – Δομβραίνα (Κορύνη) – Θίσβη – Πρόδρομος (με παράκαμψη Δομβραίνας ) Β΄ φάση.»

«Η Θέση μας για το κλείσιμο της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας»


                                                                                                                   Λαμία 21 -03-2012
Ως Περιφερειάρχης, στήριζα, στηρίζω και θα στηρίζω την Συνεταιριστική Τράπεζα της Λαμίας, της έδρας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και οι διοικούντες αυτή, το γνωρίζουν καλά αυτό.
Σίγουρα η εξέλιξη αυτή και ως άνθρωπο και ως Περιφερειάρχη με έχει λυπήσει ιδιαίτερα και καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια της Τράπεζας της Ελλάδας, να προχωρήσει στο κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας....

Δήλωση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη


                                                                                                        Καρπενήσι, 20 Μαρτίου 2012

«Όχι στο κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας»
«Η αυθαίρετη αναστολή των αδειών σε τρεις ελληνικές συνεταιριστικές τράπεζες, μεταξύ των οποίων και η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, αποτελεί καίριο πλήγμα για την τοπική μας οικονομία.
Η τράπεζα λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης για τη Στερεά Ελλάδα και έχει κερδίσει επάξια, για περισσότερο από έναν αιώνα, την εμπιστοσύνη των καταθετών και των επενδυτών.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής


                                                                                                      Καρπενήσι, 20 Μαρτίου 2012


Την Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 και ώρα 13.00 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, με θέμα την Περιφερειακή Ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας.
Στη συνεδρίαση, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής, κλήθηκε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάνης.
Ο Δήμαρχος έδωσε έμφαση στις υποδομές, στον τομέα της ανάπτυξης, στον τουρισμό, το περιβάλλον, την παιδεία αλλά και την υγεία