Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Ομιλία του Βουλευτή στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Αθανάσιο Γιαννόπουλο                                               Kαρπενήσι 13/03/2012

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από τον Βουλευτή Φθιώτιδος της Νέας Δημοκρατίας κ .Αθανάσιο Γιαννόπουλο και από στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 .

11:00 Ομιλία του Βουλευτή στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.

12:30 Διευρυμένη ΝΟ. Δ. Ε.

13:30 Συνέντευξη του Βουλευτή στα Τοπικά Μ.Μ.Ε.


Ρόδος: Από τον Ιούλιο οι ιδιώτες στην Καθαριότητα


Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για το διεθνή διαγωνισμό που θα αναθέσει το έργο της καθαριότητας σε ιδιώτη του 35% του νησιού, και εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις ή άλλες επιπλοκές στην διαδικασία, θα αναλάβει από το μήνα Ιούλιο. Αυτό τόνισε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες για την εικόνα της πόλης ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς, παρουσία των εμπλεκομένων υπηρεσιών, όπου και δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις για την αλλαγή της εικόνας αυτής.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου η καταγραφή των βλαβών


Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας θα γίνεται πλέον η καταγραφή των βλαβών του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Ρόδου. H Επιτροπή Καταγραφής Μηχανογραφικού Εξοπλισμού, ολοκλήρωσε το έργο της και είναι πλέον σε θέση να παραδώσει στη δημοτική αρχή την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης σε ψηφιακή μορφή.

Από σήμερα Τετάρτη 14 Mαρτίου, όπως δήλωσε ο γραμματέας του Δήμου Ρόδου κ. Τσίπρας, τίθεται σε εφαρμογή από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου...