Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012Η νηστεία της Σαρακοστής έχει ξεκινήσει και πολλοί αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της μονοτονίας εξαιτίας του αποκλεισμού των ζωικών τροφίμων από τη διατροφή. Μια πολύ καλή λύση αποτελούν οι ευφάνταστες σαλάτες με συνδυασμούς τροφίμων που γεμίζουν τον οργανισμό με ενέργεια και ποικιλία θρεπτικών συστατικών.
Μερικά υλικά για το ντουλάπι και το ψυγείο σας:

Ελληνική πρωτιά στο άλμα εις ύψος


Χαμόγελα προκάλεσε, μέσα στη γενικά δυσάρεστη κατάσταση στην Ελλάδα, η πρωτιά που πέτυχε νωρίτερα με το άλμα του ο Δημήτρης Χονδροκούκης, στον τελικό του ύψους.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, συμμετείχε στο 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Το άλμα του έσπασε και το δικό του ατομικό ρεκόρ, πετυχαίνοντας τα 2,33 μ...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού- Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι


Μόνο άνοιξη δεν θυμίζει ο καιρός. Απο σήμερα μέχρι την Τρίτη, τα κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι: κρύο, ισχυροί βοριάδες,χιόνια και καταιγίδες.
Πιο συγκεκριμένα:

Νηστίσιμα φαγητά για τις περιόδους της νηστείας:ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 

Η κουζίνα, τα φαγητά και τα γλυκά στο Κεράσοβο ζυμώθηκαν και διαμορφώθηκαν ανάλογα με τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής και τις παραδόσεις του τόπου. Ο Κερασοβίτης διασκεδάζει τις χαρές, γλυκαίνει τις λύπες και ξαλαφρώνει από τα βάσανα και τις δυσκολίες της ζωής τρώγοντας και πίνοντας παρέα με συγγενείς και φίλους. Κάθε εκδήλωση της ζωής του είναι αδιάσπαστα δεμένη με το ελληνικό τραπέζι. Κάθε γιορτή και χαρά έχει τα δικά της εδέσματα.