Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

5 + 1 βήματα ομορφιάς για να είσαι σέξι χωρίς προσπάθεια


Ιδού τα 6 βήματα που θα σε βοηθήσουν να είσαι σέξι και γοητευτική χωρίς να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο και χωρίς να δείχνεις "ψεύτικη" ! 

1. Η λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι απλά μια τάση των καιρών, είναι η απόλυτη ανάγκη, που έχει η πλειοψηφία των γυναικών. Μη χρησιμοποιείς λοιπόν μια απλή ενυδατική ή αντιρυτιδική κρέμα, αλλά επέλεξε ένα πρωτοποριακό προϊόν με πολλαπλά οφέλη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αφήνουν την ταυτότητά τους για λίγη… αμόλυβδη!  • 0
     
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αφήνουν την ταυτότητά τους για λίγη… αμόλυβδη!
Ταυτότητες, διπλώματα και άδειες ΙΧ, αφήνουν ως «ενέχυρο» σε πρατήρια υγρών καυσίμων προκειμένου να γεμίσουν το ντεπόζιτο του οχήματος τους, εκατοντάδες Έλληνες.
«Έχω άδεια αυτοκινήτου μέσα στο συρτάρι μου εδώ και 4 μήνες»  δήλωσε ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Πλατεία Πυροσβεστείου στην Πάτρα.
«Μου την άφησε κάποιος που έβαλε βενζίνη λέγοντάς μου πως έχει ξεμείνει, πως θα πήγαινε να βγάλει μετρητά και θα επέστρεφε σε δέκα λεπτά» πρόσθεσε.

Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο 1,2 εκ. € για 2 έργα στο Δήμο Αγράφων 780.000 €
Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα η Λιβαδειά υποδέχτηκε στο χώρο συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Βοιωτίας, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τους προσκεκλημένους στο πλαίσιο της τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας.

ΑΙΤΗΜΑ τοπικών Συλλόγων Καρπενησίουπληρ. Ελ. Μπακογιάν νη                                                        
Ζηνοπούλου 31,36100                                                               
τηλ. 6976481190                                                                  
Καρπενήσι 5/3/12
                                                                                                                  
 ΠΡΟΣ
κ. Διοικητή Γεν. Νοσοκομείου Λαμίας
κ. Υποδ/τή Γεν. Νοσοκομείου Καρπενησίου
κοιν.κ. Βουλευτή Ευρυτανίας
κ.Περιφεριάρχη Στερεάς Ελλάδος
κ.Αντιπ/ρχη Στερεάς Ελλάδος
κ. Δήμαρχο Καρπενησίου

Άγιος Προκόπιος-Κεράσοβο 4-1 “Έπεσε” στη Β΄ το ιστορικό Κεράσοβο


Στην Β΄ Κατηγορία θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το Κεράσοβο, μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη Κυριακή στην Παλαιοκατούνα από τον τοπικό Άγιο Προκόπιο με το βαρύ 4-1. Πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες μέρες της ιστορικής αυτής ομάδας,

Κάλεσμα Β.Καραμπά στους Συλλόγους της ΕυρυτανιαςΚάλεσμα προς τους πολιτιστικούς Συλλόγους που εδρεύουν στην Αθήνα απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ.Βασίλης Καραμπάς.
Σε επιστολές που έστειλε προς τους προέδρους αυτών των Συλλόγων μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Αγαπητέ Πρόεδρε,στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, σας καλούμε εσάς ή εκπρόσωπό σας να παρευρεθείτε στην συζήτηση - ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν τον τόπο μας.
Οι ενημερωτικές αυτές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κατά τακτά χρονικά διαστήματα".
Η συνάντηση θα γίνει αυτή την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΝΩΝ» (3η Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη). 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η Ο.Ε.Σ.‏Την Παρασκευή 9/3/12 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα που βρίσκονται επί της όδου Κλεισθένους 17 συκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ.Νέος Πρόεδρος ο Κώστας Καλτσούνης ο οποίος μετά από ψηφοφορία επικράτησε με ψήφους 8 έναντί 7 του συνυποψήφιου του Βασίλη Τσιαμάκη.


Αναλυτικά η νέα σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: