Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Τροπολογίες στο νομοσχέδιο για την κτηνοτροφία


Τροπολογία που ρυθμίζει θέματα του ΕΛΓΑ, κατατέθηκε κατά την χθεσινή πρώτη μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με την οποία εξουσιοδοτείται το Διοικητικό του Συμβούλιο να καθορίζει με απόφασή του το ύψος των τελών εκτίμησης ανά καλλιέργεια ή ανά κατηγορία ζωικού κεφαλαίου, τις δαπάνες που καλύπτονται από τα τέλη αυτά και κάθε σχετική αναγκαία λεπτομέρεια.
Όπως αναφέρει το vulpinews η τροπολογία, περιλαμβάνει επίσης...

Η Ευρωπαϊκή χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες ΄΄.


                                                                                                                Λαμία  08 -03-2012
                                         

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis από τη Γενική γραμματεία Ισότητας των Φύλων ημερίδα με τίτλο ΄΄ Η Ευρωπαϊκή χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες ΄΄.
Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Επιτροπής Ισότητας κα Γιώτα Γαζή η οποία παρουσίασε την ΄΄ Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες ΄΄

Ψηφίστηκαν τα τέλη 2012 στα Άγραφα


Η Κεντρική πλατεία στα Φουσιανά
Υπερψηφίστηκε απο το δημοτικό συμβούλιο Αγράφων τα τέλη χρήσης για το 2012 που αφορούν τα τέλη χρήσης πλατειών και πεζοδρομίων, τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης,τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων, το τέλος διαφήμισης, το τέλος συντήρησης νεκροταφείων, το τέλος βοσκής όπως και το τέλος ακίνητης περιουσίας .
Έτσι σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν καθορίζεται:
- η επιβολή του τέλους χρήσης πλατειών και πεζοδροµίων του Δήµου
Αγράφων, ως εξής:

Θέμα:« Μαθητικός Τουρισμός - Μένω στη Στερεά Ελλάδα»


                                               Λαμία  08 -03-2012 
                                         
Φίλοι Εκπαιδευτικοί,

Η πατρίδα μας βιώνει τα τελευταία χρόνια μια πρωτοφανή οικονομική κρίση με σοβαρές επιπτώσεις στο επίπεδο ζωής, στην εργασία, στο κοινωνικό κράτος κλπ. Η κρίση και η ύφεση επηρεάζει σε μεγαλύτερο βαθμό την Περιφέρειά μας λόγω του υψηλού, αλλά πλασματικού Α.Ε.Π.
Ως πρώτη αιρετή διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καταβάλουμε μια τεράστια προσπάθεια αφενός μεν η Περιφέρεια ως νεοσύστατος θεσμός να λειτουργήσει ομαλά, αφετέρου δε να υλοποιήσει το ΕΣΠΑ και να αξιοποιήσει επενδυτικά προγράμματα προκειμένου να συμβάλλει από την πλευρά της, στο βαθμό που της αναλογεί, στην αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της ανεργίας...