Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Συγκρότηση επιτροπών για το 2012 ο δήμος Αγράφων  Στην συγκρότηση επιτροπών και ορισμό μελών για το 2012 προχώρησε ο δήμος Αγράφων στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έτσι συγκροτεί,  για  το  έτος  2012, 
-επιτροπή   παραλαβής  έργων  του  Δήµου  αξίας  µέχρι 5.869,41 €, χωρίς Φ.Π.Α., αποτελούµενη από τους Δηµοτικούς Συµβούλους:

Υλοποιήθηκε η δέσμευση για πιλοτικό γρήγορο Ίντερνετ στα σχολεία της Ευρυτανίας


Ανακοινώνεται ότι κατόπιν επαφής με στελέχη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας ενημερώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί η πρωτοβουλία της Υπουργού για παροχή ευρυζωνικού δικτύου στα παρακάτω τρία (3) σχολεία τα οποία έχουν συνδεθεί ήδη στο δίκτυο 3G του ΟΤΕ ενώ έχουν παραλάβει και αντίστοιχους υπολογιστές....

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 4/3/2012 για την Ο.Ε.Σ.


Τα αποτελέσματα των εκλογών της 4/3/2012 για την Ο.Ε.Σ.
 5/3/2012 – 08:22
Με μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων την 4/3/2012. Σε λίγες μέρες οι εκλεγμένοι θα πρέπει να συνεδριάσουν προκειμένου να ψηφίσουν για την εκλογή προεδρείου.  Τα αποτελέσματα και η σειρά εκλογής είναι:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Έστησαν παγίδα σε όσους πλήρωσαν το ρεύμα στα ATM


«Θα πληρώσω το ρεύμα, όχι όμως και το ειδικό τέλος ακινήτων». Αυτό αποφάσισαν χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι πήγαν στα ATM των τραπεζών και κατέβαλαν στη ΔΕΗ μόνο το ποσό του ρεύματος και όχι το ποσό του ειδικού τέλους ακινήτων. Νόμιζαν ότι με αυτό τον τρόπο θα έχουν καθαρίσει με τις οφειλές τους απέναντι στη ΔΕΗ. Δείτε όμως πόσο έξυπνα στήθηκε η παγίδα....