Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Σημειωτόν στον Τυμφρηστό. Λύθηκε η απεργία των χειριστών με παρέμβαση εισαγγελέα

Σημειωτόν στον Τυμφρηστό. Λύθηκε η απεργία των χειριστών με παρέμβαση εισαγγελέα

Στο έλεος του χιονιά οι οδηγοί σήμερα στον Τυμφρηστό, αφού τα μηχανήματα που επιχειρούσαν διάνοιξη, ήταν λίγα, συγκριτικά με το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νομό.

Δυστυχώς πέρασαν από Τυμφρηστό και Καρπενήσι φορτηγά χωρίς αλυσίδες και εγκλωβίστηκαν πάνω στη Ράχη....

Αποτέλεσμα ήταν, το ένα ρεύμα να κλείσει εντελώς και οι προσπάθειες των λιγοστών χειριστών των εκχιονιστικών-λόγω της απεργίας των υπαλλήλων της πρώην ΔΕΣΕ-να μην αποδίδουν, αφού η χιονόπτωση ήταν έντονη.
 


Από τις 3.00 το μεσημέρι και μετά, κατόπιν παρέμβασης του εισαγγελέα που ζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καραμπάς λύθηκε η απεργία των χειριστών που έπιασαν αμέσως δουλειά για τον αποχιονισμό του εθνικού δικτύου.

 lamiastar.gr

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


Η «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» Καρπενησίου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΝΗΝΕΜΙΑ RESORTS» για την πρώτη μας συνάντηση για το έτος 2012. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε τον καφέ, το ποτό ή το γλυκό μας, να συζητήσουμε μεταξύ μας και να περάσουμε ένα διαφορετικό κυριακάτικο απόγευμα.

Το παράρτημα του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Καρπενησίου θα περιλαμβάνεται κανονικά στο Μηχανογραφικό για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2012


<<Το παράρτημα του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Καρπενησίου θα περιλαμβάνεται κανονικά στο Μηχανογραφικό για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013>> σύμφωνα με διαβεβαίωση της Yπουργού Παιδείας κ. Άννας Διαμαντοπούλου στον Βουλευτή του Νομού Ευρυτανίας κ. Ηλία Καρανίκα.

Ειδικότερα ο Βουλευτής του Νομού πριν την συνάντησή του με την Υπουργό Παιδείας είχε συνάντηση στο γραφείο του στο Καρπενήσι την Κυριακή 29 Ιανουρίου 2012 με κλιμάκιο καθηγητών του Παραρτήματος Καρπενησίου του Τ.Ε.Ι. Δασοπονίας , όπου και συζήτησε  θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Τ.Ε.Ι.
Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των καθηγητών διατύπωσαν την ανησυχία τους για τις προοπτικές του Τμήματος και για το εάν αυτό πρόκειται να συνεχίσει να συμπεριλαμβάνεται στο Μηχανογραφικό Δελτίο των υποψήφιων σπουδαστών.
Επίσης τόνισαν τη σημασία που έχει η αλληλεπίδραση και η συνεργασία του Τμήματος με τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς φορείς τόσο σε επιστημονικό όσο και σε αναπτυξιακό επίπεδο και ζήτησαν την συμπαράσταση του Βουλευτή προς την κατεύθυνση αυτή, υπό το πρίσμα μάλιστα της αξιολόγησης του Ιδρύματος.
Παράλληλα έγινε αναφορά σε διάφορα διοικητικά και υπηρεσιακά θέματα που άπτονται της λειτουργίας του ΤΕΙ.
Μετά την συνάντηση με τους καθηγητές του Τ.Ε.Ι. στο Καρπενήσι, ο κ. Καρανίκας πραγματοποίησε επαφές με παράγοντες του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. και συναντήθηκε με την ίδια την Υπουργό Παιδείας από την οποία έλαβε την ρητή διαβεβαίωση ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, το παράρτημα του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος στο Καρπενήσι θα περιλαμβάνεται στο Μηχανογραφικό, ενώ στα σχέδια του Υπουργείου είναι η διατηρησή του και η ανάπτυξή του.


24-AGROTICA 2012-EIΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
                       ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
                                            ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
                                                                       
Λαμία  7  Φεβρουαρίου  2012
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 24η AGROTICA 2012, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, στην οποία συμμετείχε με κεντρικό περίπτερο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την προβολή των δραστηριοτήτων της και των αγροτικών της προϊόντων.
Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση διακρίθηκε από την κριτική επιτροπή με την απονομή του Ειδικού Βραβείου Διοργανωτή και  Οργανωμένης Παρουσίας, γεγονός που αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας αλλά και των υπαλλήλων των αρμόδιων υπηρεσιών και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας μας.

Αναβολή προγράμματος Γραμματέα Πολιτικής ΕπιτροπήςΝομαρχιακή Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ευρυτανίας


Καρπενήσι  07/02/2012
  Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ
Αναβάλεται  όλο το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου και θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. Ευρτανίας, διότι λόγω των πολιτικών  εξελίξεων που κρίνουν το μέλλον της πατρίδας μας επιβάλλουν την παρουσία του Γραμματέα στην Αθήνα. Για την επανάληψη του προγγράματος θα ενημερωθείται με νεότερη ανακοίνωση.