Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Άφησαν χωρίς θέρμανση το Νοσοκομείο Καρπενησίου

Άφησαν τους ασθενείς στο κρύο στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, αφού ο πρατηριούχος-προμηθευτής περίμενε την επιταγή για να εφοδιάσει το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Την Παρασκευή έβαλε 3000 τόνους και την Δευτέρα 1000 λίτρα, αλλά το πετρέλαιο τέλειωσε....

και όλοι οι ασθενείς την νύχτα της Τρίτης με -9 βαθμούς κελσίου, έμειναν στο κρύο, φορώντας μπουφάν και αυτοί και οι συνοδοί τους και το προσωπικό που διανυκτέρευε.

Συγνώμη ζήτησε το πρωί της Τετάρτης ο Αναπληρωτής Διοικητής Βαγγέλης Ξαρχάς που έριξε ευθύνες και στον πάρεδρο για την έγκριση του κονδυλίου και την υπογραφή της επιταγής που θα δινόταν στον πρατηριούχο, ο οποίος πήρε την επιταγή και στις 9.00 το πρωί έβαλε πετρέλαιο στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Για τραγικές και ανεπίτρεπτες καταστάσεις κόνουν λόγο στο lamiastar.gr και στην κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας ασθενείς οι οποίοι υποβλήθηκαν χθες σε εγχείρηση και πέρασαν μια πολύ δύσκολη νύχτα με πόνο και κρύο...

 lamiastar.gr

Κλειστά τα σχολεία στο δήμο Αγράφων λόγο κακοκαιρίας

Με απόφαση του αντιδήμαρχου πολίτικης προστασίας  Ευθύμιος Μηχοπουλου όλα τα σχολεία του Δήμου Αγράφων αύριο θα είναι όλα κλειστά λόγο της σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατεί σε όλο το δήμο` Αγράφων σε όλο το οδικό δίκτυο χρειάζονται οποσδηποτεται αντιολισθητικές αλυσίδες.