Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Προσλήψεις στον δήμο Αγράφων

http://www.zougla.gr/Στην πρόσληψη 15 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προχωράει ο δήμος Αγράφων.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις, ανά ειδικότητα, που θα καλυφθούν έχουν ως εξής: τρία άτομα ειδικότητας ΔΕ Οδηγοί Αυτ/των Γ΄ κατηγορίας, ένα άτομο κατηγορίας ΔΕ Οδηγός Αυτ/των Γ΄ κατηγορίας με ψηφιακό ταχογράφο, τέσσερα άτομα ειδικότητας ΔΕ Υδραυλικοί, ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Χειριστής Μηχ/τος Έργου (Ισοπεδωτής), πέντε άτομα κατηγορίας ΥΕ και ειδικότητας Εργάτες Καθαριότητας και ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Χειριστής Μηχ/τος Έργου (Εκσκαφέα Φορτωτή).
Να σημειώσουμε ότι όλες οι συμβάσεις είναι διάρκειας οχτώ μηνών, ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να είναι από 18 έως 65 ετών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες και ξεκινά από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011, ενώ θα διαρκέσει έως και τις 2 Ιανουαρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τη σχετική αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στο Κερασοχώρι. Για περαιτέρω πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Μαρία Συγκελοπούλου, στο τηλέφωνο 22373-51312.

Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε


http://www.zougla.gr/Σε τραγωδία εξελίχθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το κυνήγι για έναν 66χρονο στο Βασιλικό Θεσπρωτίας, 10 χιλιόμετρα από την Ηγουμενίτσα.

Ο άτυχος άνδρας είχε βγει χθες το απόγευμα για κυνήγι στην περιοχή, όπου βρισκόταν και μία παρέα άλλων κυνηγών, για αγριογούρουνα.

Κάποιος από τους κυνηγούς νόμισε ότι ο 66χρονος ήταν αγριογούρουνο, τον πυροβόλησε με την καραμπίνα και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος