Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Δώσε λίγο αίμα, σώζεις μια ζωή»


Αυτό είναι το σύνθημα της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Σωτηρία», τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης (Αγ. Σοφίας και Καλλιπόλεως 54).

Ο κόσμος αγκάλιασε το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα 
9 Δεκεμβρίου η επόμενη συνάντηση
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση του «Χωριού Παραγωγών» της πόλης μας, καθώς μεγάλο πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το πάρκο Καραολή και Δημητρίου και προμηθεύτηκε πάνω από 42 τόνους τροφίμων από τους Έλληνες παραγωγούς από όλη τη χώρα που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία.
Το «Χωριό Παραγωγών» δίνει ξανά ραντεβού με τους καταναλωτές την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.  
Συνεργασία του Δήμου μας με το Ευγενίδειο Ίδρυμα 
Το Ευγενίδειο Ίδρυμα επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, οι μαθητές των 1ου, 2ου, 13ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα, εγκαινιάζοντας τις επισκέψεις των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας στο Ευγενίδειο Ίδρυμα που πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία της Διεύθυνσης του Πλανηταρίου.
Η συνεργασία περιλαμβάνει, επίσης, τα προγράμματα του νεανικού τμήματος της βιβλιοθήκης του Ιδρύματος, καθώς και τα σεμινάρια πληροφορικής για ενήλικες που διοργανώνονται από το Ίδρυμα.
Στον Βύρωνα οι πολίτες ανακυκλώνουν
Κατά 60,3% αυξήθηκε το ανακυκλώσιμο υλικό που συνέλεξε ο Δήμος τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, αποδεικνύοντας ότι οι κάτοικοι της πόλης έχουν κάνει την ανακύκλωση καθημερινή τους συνήθεια.
Στην πόλη μας συνεδρίασε το ΣΟΠΠ Κεντρικού Τομέα Αθηνών
Τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών "φιλοξένησε", την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, ο Δήμος μας.
Συνεχίζεται ο Κύκλος Ομιλιών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Βύρωνα
«Επιθετική συμπεριφορά στην προσχολική ηλικία. Πώς την αντιμετωπίζουμε;» είναι το θέμα της τρίτης ομιλίας, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 5  το απόγευμα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Βύρωνα, με εισηγήτρια την ψυχολόγο Μαριλίνα Μπαδικιάν. 
Κουκλοθέατρο για τους παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας
«Κούκλα κούκλα είσαι εδώ; Μες τα παραμύθια ψάχνω να σε βρω...», ήταν ο τίτλος του βιωματικού σεμιναρίου για το κουκλοθέατρο, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Παιδαγωγικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βύρωνα για τους παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.
Ξεκινά το πρόγραμμα Αναπτυξιακής Αξιολόγησης Νηπίων
Το πρόγραμμα Αναπτυξιακής Αξιολόγησης Νηπίων εφαρμόζεται φέτος για δεύτερη χρονιά από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Βύρωνα σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και αφορά τα παιδιά των προνηπιακών τμημάτων των Παιδικών Σταθμών. 
Ξεκίνησαν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Βύρωνα
Τένις και πινγκ-πονγκ για παιδιά και ενήλικες, ποδόσφαιρο 5x5, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ για παιδιά δημοτικού, καθώς και ειδικό πρόγραμμα για ΑΜΕΑ, περιλαμβάνουν φέτος τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα.
© 2005-12 Δήμος Βύρωνα | www.dimosbyrona.gr
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις τής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής.
Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής
(Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή τη λίστα
παραληπτών e-mail απλά απαντήστε σε αυτό το e-mail με θέμα "Διαγραφή από το Newsletter " στην ηλεκτρονική διευθ.info@dimosbyrona.gr
Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.