Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

"ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΣΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ



Αρ. Πρωτ. 12                                                    Τετάρτη 31 Οκτώβριου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας αλλά και ο Πολιτευτής & πρόεδρος της συντονιστικής του νομού Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας τηρώντας το λόγο τιμής προς τον Ευρυτανικό Λαό, για λόγους και πράξεις με γνώμονα την αλήθεια, ενημερώνουμε τους πολίτες της Ευρυτανίας μας, πως κατά την ψήφιση του κάτωθι νομοσχεδίου, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργος Κωνσταντίνος ψήφισε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», ενεργώντας ως πειθήνιο όργανο της κομματικής γραμμής αλλά και της συγκυβέρνησης των προθύμων της εξαθλίωσης!


Σχέδιο νόμου «Κύρωση της από 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Τροποποίηση του τελευταίου εδαφίου της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του νόμου 3986/2011 “Επείγοντα μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015” (Α΄152), όπως ισχύει» (Α΄ 174), της από 7 Σεπτεμβρίου 2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατάργηση ελάχιστου ποσοστού Ελληνικού Δημοσίου σε ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας, καθώς και κατάργηση του άρθρου 11 του ν. 3631/2008 (Α΄6)» (Α΄175) και άλλες διατάξεις».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας ενημερώνουμε τους πολίτες της Ευρυτανίας πως ο τοπικός βουλευτής ψήφισε ΝΑΙ  στο οριστικό ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού ψήφισε Ναι στο ξεπούλημα  ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας.

Η Γενική Πρόβα με το σημερινό νομοσχέδιο, για τα μέτρα της εξαθλίωσης που έρχονται προς ψήφιση την επόμενη εβδομάδα σε ένα άρθρο αποδεικνύει πως ο τοπικός βουλευτής Ευρυτανίας ασπάστηκε το δρόμο του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» των προκατόχων του στην Ευρυτανία και συντεταγμένος εφαρμόζει το Μνημόνιο ΙΙ ψηφίζοντας όλα τα σχετικά μέτρα εφαρμογής του! Άλλωστε ο ίδιος δήλωσε σε περιφερειακό ηλεκτρονικό μέσω την ημέρα των εορτασμών του Ιστορικού «ΟΧΙ» πως τα μέτρα του μνημονίου και της εξαθλίωσης είναι «μονόδρομος».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα για την λογική που θ΄ακολουθήσει τόσο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όσο και ο τοπικός βουλευτής κος Κοντογεώργος, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις του σε χωριά και πλατείες προεκλογικά, πως θα υψώσει ανάστημα υφαρπάζοντας και ξεγελώντας τους Ευρυτάνες που τον πίστεψαν!

«Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου»

Για την συντονιστική Ευρυτανίας

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης
Μεταφορών Υποδομών& Δικτύων