Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΕΝ 'ΟΡΕΣΙ | 11-12-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ



Το ΕΝ ΟΡΕΣΙ παντός καιρού! Σε περίπτωση βροχής, οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου.




«EN'ORESI» FESTIVAL 
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 

11, 12 & 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα βουνά για δεύτερη χρονιά! 

To Καρπενήσι με τη μαγική του φύση και το δροσερό του κλίμα και το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και το ελατόδασος που το περιβάλει αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για να φιλοξενήσουν για δεύτερη χρονιά, το «En 'Oresi» festival, ένα φεστιβάλ με ... ορεινό χαρακτήρα, που πραγματοποιείται φέτος γιαδεύτερη χρονιά στις 11, 12 & 13 Αυγούστου.

Τώ ρα που η ζέστη στις πόλεις έγινε ανυπόφορη, ήρθε η ώρα να αποδράσουμε στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ που υπόσχεται να μας προσφέρει δροσιά συνδυασμένη με διασκέδαση από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο "EN 'ORESI" FESTIVAL.
Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Τρεις γενιές κλαρίνο
Παππούς -Παιδί -Εγγόνι
 
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ 

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ 
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ 

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 
ΧΑΡΙΣ ΑΛ ΕΞΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ 
ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 

30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΚΗΣ - ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ 
Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ 
Τρεις γενιές κλαρίνο 
Παππούς -Παιδί -Εγγόνι 

Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς γεννήθηκε στο Δελβινάρι της Ηπείρου το 1934 και ασχολήθηκε με την τέχνη του κλαρίνου, που ήταν παράδοση στην οικογένειά του, από την ηλικία των 11 ετών. Στο κλαρίνο του αναστενάζει, δακρύζει, μοιρολογά, χαμογελά και χορεύει όλη η Ελλάδα. "Όταν παίζω, πάω εκεί που ?ε πάει το συναίσ θημα και εκείνο που φτιάχνω εκείνη τη στιγμή είναι κάτι καινούργιο", λέει ο Πετρολούκας Χαλκιάς. Παρέα με το γιο και τον εγγονό του και τους τραγουδιστές Δημήτρη Καλογήρου, Γιούλα Κοτρώτσου, και Δημήτρη Τζουμερκιώτη θαστήσουν μεγάλο γλέντι στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ 

Ο Σαράντης Σαλέας (αδελφός του μοναδικού κλαρινιτζή Βασίλη Σαλέα) είναι μια ζωή μέσα στη μουσική! Το πάθος του για αυτήν τον οδήγησε, από πολύ μικρή ηλικία, αρχικά στις αίθουσες των ωδείων και λίγο αργότερα στα νυκτερινά κέντρα. Η τεράστια επιτυχία του τραγουδιού "Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες" χάρισε πριν από λίγο καιρό στον Σαράντη Σαλέα τη δικαίωση που περίμενε μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς.
Έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, τον Αλέκο Χρυσοβέργη, τον Σπύρο Γιατρά, την Ελένη Βιτάλη και την Πίτσα Παπαδοπούλου και έχει τραγουδήσει Πλέσσα, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Λοίζο, Μάλαμα και Περίδη κ.α.
Ο μοναδικός Σαράντης Σαλέας, σε μια ξεχωριστή βραδιά στο «EN 'ORESI» FESTIVAL θα ερμηνεύσει μεγάλους Έλληνες συνθέτες και δημιουργούς και επικεφαλής μιας πολυμελούς ορχήστρας θα μας προσφέρει ένα πρόγραμμα σε ζωντανούς παραδοσιακούς έθνικ ρυθμούς!
Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ 
Ο Γιάννης Κότσιρας παρέα με μια υπέροχη ομάδα έξι μουσικών, παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση "On the road" φέτος το καλοκαίρι! Μαζί του επίσης η Σαββέρια Μαργιολά μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα. Το "On the road" (στο δρόμο) είναι μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
guitar man Mπάμπης Παπαδόπουλος, ξεκίνησε ροκ -σαν κιθαρίστας και συνθέτης του ιστορικού γκρουπΤΡΥΠΕΣ, συγκρότημα που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά - αλλά αργότερα ανέδειξε και τη λαϊκή πλευρά του στη συνεργασία του με το Θανάση Παπακωνσταντίνου και τους Λαϊκεδέλικα. Η ενορχήστρωση που έκανε στο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου "Βραχνός Προφήτης" δημιούργησε τομή στην ελληνική δισκογραφία παντρεύοντας τον ήχο του τελευταίου με τη ροκ-ψυχεδέλεια και τον αυτοσχεδιασμό.

Στο «EN'ORESI» FESTIVAL ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα one man show με τις κιθάρες, τις πενταλιέρες και τους μίκτες του θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει λαικά, ρεμπέτικα, τζαζ και μπλουζ με τ ον πιο μίνιμαλ και σύγχρονο τρόπο.

ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ 

Την Άννα Μπουρμά την γνωρίσαμε δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα να τραγουδά το "Ζειμπέκικο κορμί σου", αλλά και από το τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη "Φυσαλίδα".
Φέτος το καλοκαίρι στις 12 Αυγούστου στο «EN'ORESI» FESTIVAL θα μας μαγέψει με την μοναδική φωνή της και με το ανανεωμένο καλοκαιρινό της πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο "Τα Ρόδα Της Αυλής", από όπου έχει ξεχωρίσει το ντουέτο της με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα "Ονειροπόλος" αλλά και αγαπημένα τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, του Σω κράτη Μάλαμα, του Ορφέα Περίδη, της Ελένης Τσαλιγοπούλου κα.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ 
Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μαζί, αυτό το καλοκαίρι !
Για περισσότερες από δυόμισι ώρες στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν οι ίδιες, μας υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στα τοπία του ελληνικού τραγουδιού συνοδευόμενες από οκτώ μουσικούς. Από το "Όλα σε θυμίζουν" και το "Ζω" ως τα "Στερεότυπα" και το "Δι' ευχών", από τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών και στιχουργών ως τα τραγούδια που έγραψαν οι ίδιες.
Δύο μεγάλες φωνές που ενώνονται σε μία.
Τόσο απλά, τόσο πολύτιμα.
ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΚΗΣ - ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, είναι ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του που με τα τραγούδια που έγραψε, είτε για να τα τραγουδήσει ο ίδιος είτε για να τα δώσει σε άλλους ερμηνευτές, έχει χαρακτηρίσει μία ολόκληρη εποχή. Φέτος γιορτάζει τα τριάντα χρόνια μουσικής διαδρομής.

Τα τραγούδια του έχουν κάτι από τη δική του, μοναδική σφραγίδα. Ξεχωριστός λυρισμός και πρωτότυπες μελωδίες, λόγια ερωτικά αλλά και νοήματα σοβαρά, εκφράζονται πάντα με το γνωστό του χιούμορ. Τραγούδια που έγραψαν ιστορία, τραγούδια διαχρονικά, τραγούδια που αγαπήθ ηκαν και μέχρι σήμερα βρίσκονται στα χείλη όλων. Κουρσάρος,ΣερενάταΉσυχα βράδιαΓια να σ΄εκδικηθώΤο Παλιό μου ΠαλτόΠάρε Πασά μουΚαι θα χαθώΓυριστρούλα, Εσύ εκείΔικαίωμα στο όνειροΤσίχλα δίχως ζάχαρη είναι ορισμένα από τα τραγούδια που θα ακούσουμε το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου στο «EN'ORESI» FESTIVAL.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ

Η Ευλαμπία του Γιάννη Γιοκαρίνη από την πρώτη προσωπική του δουλειά «Φόρα Παρτίδα» αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε όσο λίγα τραγούδια. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και τραγουδιστές όπως ο Σάκης Μπουλάς, ο Λάκης Παπαδόπουλος ο Διονύσης Τσακνής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Δημήτρης Πουλικάκος.
Παραμένει ένας αμετανόητος «νοσταλγός του rock n roll» που δεν έχει αποφασίσει, από το 1968 που άρχισε να παίζει μουσική σε διάφορα συγκροτήματα, εάν θα είναι «κιθαρίστας ή ντράμερ». Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι ένας καλλιτέχνης που μας συγκινεί όλους και το βράδυ της Δευτέρας παρέα με τον Λάκη Παπαδόπουλο θα μας προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά!

«EN'ORESI» FESTIVAL 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 

11, 12 & 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 

«Εν Όρεσι» σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά «στα βουνά» και σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι ακριβώς να αναδείξει το φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι και παράλληλα προσκαλεί τους επισκέπτες της περιοχής, αλλά και τους μόνιμους κατοίκους, να συμμετέχουν σε μία μοναδική πολιτιστική γιορτή!

Ο χώρος του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης, διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές που εξασφαλίζουν την πετυχημένη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης, ενώ το πυκνό ελατόδασος που το περιστοιχίζει θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας για τους κατασκηνωτές του festival, αποδεικνύοντας ότι το Καρπενήσι είναι ιδανικός τόπος ξεκούρασης και διακοπών όλες τις εποχές του χρόνου.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Τα πρώτα εισιτήρια για κάθε ημέρα κοστίζουν 12 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ
Εισιτήριο τριημέρου με δωρεάν camping και parking: 30 ευρώ 
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366

Καρπενήσι
ALKYONI TRAVEL AGENCY
Ζηνοπούλου 32,
τηλ.22370 22822, 697 20 58 064

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr