Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Mετακόμισε το δημαρχείο Καρπενησίου


ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ
Μετακόμισε στο νέο κτήριο στον Προφήτη Ηλία το Δημαρχείο Καρπενησίου, με τις περισσότερες υπηρεσίες του να λειτουργούν πλέον εκεί.
ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Στο κτίριο της κεντρικής πλατείας έμεινε μόνο το Γραφείο Τουρισμού, το ένα ΚΕΠ και το Ταμείο του Δήμου. Μετακομίζει επίσης και το Κεντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με ειδικές ανάγκες σε νέο άνετο και ασφαλές κτίριο.
Στο σχετικό δελτίο αναφέρονται τα εξής :

«Η Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων των υπηρεσιών του Δήμου, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου Δημαρχιακού Μεγάρου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, ανακαινίζοντας το κτίριο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, που παρέμενε για πολλά χρόνια σε αχρηστία.

Ήδη οι πρώτες υπηρεσίες έχουν εγκατασταθεί, ενώ η μετακόμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση τις μετακόμισης, η διάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου θα είναι η εξής:

Νέο Δημαρχείο: με τηλεφωνικό κέντρο το 22373-50000, στο νέο Δημαρχείο θα στεγάζεται: το Γραφείο Δημάρχου, τα Γραφεία Αντιδημάρχων, το Γραφείο Γενικού Γραμματέα, το Ληξιαρχείο, το Πρωτόκολλο, το Δημοτολόγιο, η Πολεοδομία, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, η Οικονομική Υπηρεσία, το ένα από τα δύο ΚΕΠ και η Υπηρεσία Εισπράξεων.

Παλαιό Δημαρχείο: Με τηλεφωνικό κέντρο το 22373-52300, στο Παλαιό Δημαρχείο θα στεγάζεται η Υπηρεσία Εσόδων, η Ταμειακή Υπηρεσία, η Υπηρεσία Ύδρευσης και το ένα από τα δύο ΚΕΠ, ενώ θα υπάρχει συνδυαστικά με το Νέο Δημαρχείο Πρωτόκολλο, Δημοτολόγιο και Υπηρεσία Εισπράξεων.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των πολιτών μέχρις ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των υπηρεσιών στους νέους χώρους εργασίας».http://lamiastar.gr