Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ



Την Παρασκευή 08 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι η επίσκεψη του Αργύρη Ντινόπουλου υποψήφιου βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Αθηνών.

    

Επισκέφτηκε και ενημερώθηκε μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέα Δημοκρατίας στην Ευρυτανία, αντίστοιχα, από τον Αντιπεριφεριάρχη Ευρυτανίας κ΄ Βασίλειο Καραμπά, τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ΄ Κώστα Μπακογιάννη,  τον Διοικητή του Γ.Π. Νοσοκομείο Καρπενησίου και την προϊσταμένη του ΟΑΕΔ Καρπενησίου. Καταγράφοντας τα προβλήματα του Νομού μας έδωσε την διαβεβαίωση ότι προστίθεται ως σύμμαχος της Ευρυτανίας και μαζί με τον Βουλευτή, τον Αντιπεριφεριάρχη και τους Δημάρχους  θα δώσει τη μάχη για την επίλυση των προβλημάτων.   
Στη συνέχεια στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ευρυτανίας έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ακολούθησε διευρυμένη Ν.Ο.Σ. για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση κοινή διαπίστωση όλων είναι η κρισιμότητα  των εκλογών της 17η Ιουνίου, και το στοίχημα όλων, δεν είναι μόνο η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, αλλά η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.