Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Κ Α Τ Σ Α Ν Τ Ω Ν Ε Ι Α 2012


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΡΑΘΙΩΤΩΝ
                                  και
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΡΑΘΟΥ
                                  

       Μαραθιώτισσα , Μαραθιώτη.
         Απευθυνόμαστε προσωπικά στον καθένα σαςγια να  σας  ενημερώσουμε  ότι  στο χωριό μας ,  την Κυριακή της Πεντηκοστής 3 Ιουνίου , οι  καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις  για τα Κατσαντώνεια, φέτος   θα επικεντρωθούν  στον εορτασμό των τριάντα (30) χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου των Μαραθιωτών και θα ακολουθήσει δημόσια  διάλογος για την ιστορία , τη σημερινή κατάσταση και το μέλλον του  χωριού μας και του συλλόγου. Η παρουσία σου και η συμμετοχή σου  είναι απαραίτητη.
        Επίσης το Σάββατο ,  2 Ιουνίου  και ώρα 19.00 , στην πλατεία του χωριού  ,  θα παρουσιαστεί το ντοκυμανταίρ του  φίλου των Αγράφων ,   δόκτορα Τάκη Ντάσιου «Η στράτα των νομάδων Σαρακατσαναίων Αγραφιωτών: Αλίαρτος Βοιωτίας - Νιάλα Αγράφων Ευρυτανίας» καθώς επίσης και το λεύκωμα του  δόκτορα  Ντάσιου «Στ’ Αγραφα» που εκδόθηκε το 1998.
        Θα παραστεί ο δόκτωρ Ντάσιος ,  ο οποίος  θα προλογίσει το ντοκυμανταίρ και  θα  μιλήσει για  το συνολικό του  έργο για τον τόπο μας.
        Μαραθιώτισσα , Μαραθιώτη ,  το μέλλον του χωριού μας έχει  τη δική σου ανάγκη και συμμετοχή ,  περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σε περιμένουμε.

          Ο πρόεδρος του                                                       Ο πρόεδρος του
       Δημ Διαμ. Μαράθου                                               Συλλόγου Μαραθιωτών

     Παύλος Κ. Μπαλωμένος                                         Ταξιάρχης Λ. Σβερώνης
         Τηλ: 697 66 16 354                                                  Τηλ: 69741 14 769